MENIU CAUTĂ
25 Aug. 2015 16:45

EXCLUSIV | Gabriel Cotabiță este stăpânul integramelor

Distribuie

Când era în comă, în urmă cu mai bine de trei luni, puţini au fost cei care îi dădeau vreo şansă de supravieţuire. Gabriel Cotabiţă şi-a revenit însă miraculos, iar acum a ajuns să ducă o viaţă de om normal.
E drept, artistul urmează cu sfinţenie sfaturile medicilor privind tratamentul şi regimul alimentar, însă nu stă închis în casă. El merge la cumpărături, tot timpul însoţit însă de cineva din familie, şi-şi face timp şi pentru prieteni. Mai mult, solistul a început deja munca de studio, chiar cântă şi scrie piese.

Şi-a uitat parola de pe Facebook

De când s-a externat, Gabi a devenit totodată stăpânul' integramelor. A dezlegat zeci de careuri de cuvinte încrucişate, şi chiar nu mai găseşte la tarabe ceva care să nu-i fi trecut prin mână.
Gabi e foarte bine. Lucrează, se relaxează, face integrame, se întâlneşte cu prietenii, face şi primeşte vizite, iese la restaurant, vede multe filme, cântă', a mărturisit pentru Libertatea unul dintre cei mai buni prieteni de-ai artistului.
Cotabiţă a întâmpinat însă şi o mică problemă de când a ieşit din spital: şi-a uitat parolele de la conturile sale de socializare. Dar nu-i bai, dat fiind faptul că solistul nu obişnuieşte să stea prea mult pe internet de când a văzut moartea.

A stat două luni prin spitale după ce a fost găsit inconştient

Gabriel Cotabiţă a fost găsit inconştient într-o sală de fitness pe data de 8 mai. Artistul a stat în comă aproximativ o lună, dar şi-a revenit miraculos, chiar şi spre surprinderea medicilor. Pe 16 iunie, el era transferat din Spitalul de Urgenţă Floreasca la Elias, pentru recuperare. Artistul s-a întors acasă, după două luni petrecute prin spitale, pe data de 16 iulie.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii