Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Kamara s-a operat. Care au fost primele lui cuvinte după intervenția chirurgicală
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Kamara s-a operat. Care au fost primele lui cuvinte după intervenția chirurgicală

EXCLUSIV/ Kamara s-a operat. Care au fost primele lui cuvinte după intervenția chirurgicală

Accidentat grav la un meci de fotbal, unde a suferit o fractură de pomete, os zigomatic, sinus și fisură de mandibulă, Kamara s-a operat în cursul zilei de marți.

De Ana Maria Păsat,

Kamara a ajuns la spital după ce a fost accidentat grav la fotbal, chiar în ajunul Sărbătorilor Pascale. Artistul a urmat un tratament timp de câteva zile, iar în cursul zilei de marți a ajuns la bisturiu. Kamara a fost operat, după ce a suferit  o fractură de pomete, os zigomatic, sinus și fisură de mandibilă.

”Sunt amețit, dar sunt bine. Totul a mers foarte bine, Medici foarte buni și tot stafful de nota 10. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am trecut peste acest obstacol din viața mea”, au fost primele cuvinte ale artistului, după ce a ieșit din operație.

Acesta a mărturisit și care a fost persoana ce i-a stat alături, în fiecare clipă.

”Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături și în mod special celor de la echipa ACS Măgurele, în frunte cu antrenorul echipei, fostul fotbalist Matei Ștefan, care a fost lângă mine în fiecare clipă. Ne revedem curând pe scenă (Alb Negru va lansa un nou single) , dar și pe terenul de fotbal, că doar urmează să joc pentru România la Campionatul Mondial al Artiștilor Fotbaliști ”Art – Football Moscova 2018”, a adăugat acesta.

Repaus două săptămâni

Kamara a mai spus că în două săptămâni va fi ca și nou. Cântărețul a povestit pentru Libertatea că a fost lovit de portarul echipei adverse în urma unui gol. Incidentul în care a fost implicat cântărețul s-a produs în timpul unui meci pe care l-a disputat echipa sa în Liga a 4-a, AC S Sportul Măgurele.

”Am dat gol în ultimul minut al partidei. Portarul advers s-a împiedicat într-un fundaș de-al lui și a intrat cu capul în fața mea”, a explicat acesta.

Kamara a ajuns la spital după ce a fost accidentat grav la fotbal
Kamara alături de echipa sa în vestiar înaintea meciului

El a declarat pentru Libertatea că a decis să joace pentru echipa de fotbal din Măgurele pentru a fi în formă în vederea Camipionatului Mondial al Artiștilor. Kamara Ghedi joacă în postura de fundaş, în cadrul Naţionalei Artiştilor.


CITEȘTE ȘI:  Peste 112.000 de români, victime ale scurgerii de date de la Facebook către Cambridge Analytica


Close
Închide
  Close