De Simona Nichita,

Ce-i drept, Roxana nu se gândeşte să facă pasul chiar acum, ci în viitorul apropiat. Dar chiar simplul fapt că se gândeşte tot mai serios la o astfel de intervenţie, căci bustul ei nu mai e la fel de ferm după ce a slăbit, este o veste cât se poate de rea pentru fanii ei.
“Nu sunt împotriva operaţiilor estetice, dar toate la timpul lor”, a declarat Roxana pentru Libertatea, lăsând loc de interpretări.
Face sport pentru a-şi menţine silueta
Frumoasa vedetă a recunoscut că nu face nimic special pentru a-şi întreţine decolteul tonifiant şi apetisant, dar că face mult sport pentru o siluetă impecabilă.
“Am un mod de viaţă sănătos, mănânc la ore fixe şi cât se poate de corect, am renunţat la prăjeli, la combinaţii nocive şi la sucuri acidulate, am învăţat să gătesc mâncare uşoară, să înlocuiesc anumite ingrediente nesănătoase, ba chiar am inventat reţete de salate. Fac foarte mult sport şi merg la masaj”, a mai povestit Roxana.

După ce a divorţat, Roxana nu şi-a mai făcut vreun iubit

Deşi e frumuşică foc şi are un trup de sirenă, Roxana încă nu are un iubit, spre bucuria multor reprezentanţi ai sexului tare, care îi dau târcoale. Ea nu vrea să se cupleze cu oricine, doar de dragul de a fi cu cineva, şi aşteaptă ca sufletulpereche să îi taie calea:
“Cred în dragostea la prima vedere”, a declarat Roxana, care anul trecut a divorţat de soţul ei, după şase ani de relaţie.
Fosta fată de la Pagina 5 a luat această decizie după ce a aflat că Laurenţiu a înşelat-o.
“Lucrurile nu mai funcţionau între noi de ceva vreme. Ruptura definitivă s-a produs când eu am participat la «Dansez pentru tine» şi ajungeam noaptea târziu acasă şi nu ne vedeam decât câteva minute dimineaţa. Eu i-am acordat libertate şi se pare că nu a fost bine. Habar n-am avut că are o relaţie cu naşa mea. Am aflat acest lucru din presă”, a mărturisit Roxana după despărţire.

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil
GSP.RO

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare
HOROSCOP

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare