De Păsat Ana Maria,

În ultima vreme, Oana Zăvoranu a ales să apară din ce în ce mai rar pe la emisiunile de televiziune şi prin presă. Singurele apariţii publice au fost cele de la tribunal, în deja celebrul proces pe care îl are cu mama ei pentru avere. Absenţa divei are însă un motiv extrem de întemeiat: bruneta se simte din ce în ce mai rău.
Nu confirmă despărţirea
Apropiaţii Oanei ne-au povestit că vedeta are din ce în ce mai des pierderi de cunoştinţă, stări de ameţeală şi vomită de câteva ori pe zi. A slăbit aproape şase kilograme, deşi nu şi-a propus acest lucru şi acuză chiar şi tulburări de vedere. Cu câteva zile în urmă, ea a fost la o clinică unde şi-a făcut o serie de analize amănunţite, iar rezultatul a îngrozit-o.
“I-au descoperit mercur în sânge, dar şi alte metale grele. Se pare că a fost otrăvită. A fost o lovitură pentru ea. Toţi ne-am gândit la o singură persoană, știți voi cu cine se tot războiește Oana, însă nici unul nu a avut curaj s-o rostească cu voce tare”, ne-a povestit un apropiat al vedetei.
“E adevărat ce ați aflat, dar nu vreau să vorbesc despre asta. O voi face după ce mama mea va ieşi din operaţie”, ne-a povestit Oana, care a calificat zvonurile legate de despărţirea de Pepe drept nişte “aberaţii”. “Nu-mi stă capul acum la aşa ceva”, a încheiat Oana.
Mama vedetei e în spital: «Abia mai respir»
Mărioara (foto), mama Oanei Zăvoranu, aştepta, ieri, să vadă dacă va fi operată. “S-ar putea să se amâne operaţia, însă simt că nu mai suport. Nu mai pot să merg şi abia mai respir. Durerile sunt insuportabile”, ne-a declarat Mărioara Zăvoranu.
Femeia a fost internată la Spitalul Floreasca din Bucureşti, cu diagnosticul “ocluzie intestinală, agravată de diabet”.
Cu câţiva ani în urmă, Mărioarei i s-a introdus o plasă de susţinere în zona abdominală, care acum s-a rupt.
Citeşte şi:
  Oana Zăvoranu s-a despărţit de Pepe? Tatăl lui Pepe: „Singurul om care s-ar bucura de despărţire ar fi mama Oanei” Marioara Zăvoranu, despre posibila despărţire dintre fiica sa şi Pepe: „Le-ar fi mai bine amândurora” Cum s-au jignit de-a lungul anilor Oana Zăvoranu şi mama ei

GSP.RO

Gigi Becali: "Doamna Tatoiu râde ca proasta în p...!" :O Milionarul șochează cu declarația pe care a făcut-o acum

Horoscop 18 octombrie 2019. O zodie va avea parte de surprize
HOROSCOP

Horoscop 18 octombrie 2019. O zodie va avea parte de surprize