Mergi direct la conținut »
Radu Vâlcan e dependent de guma de mestecat. Face și bani din această ”pasiune”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Radu Vâlcan e dependent de guma de mestecat. Face și bani din această ”pasiune”

Radu Vâlcan este dependent de guma de mestecat, mai ales atunci când este la volan. Vedeta tv s-a ales și cu un contract de promovare a unui astfel de produs, în urmă cu câțiva ani.

De Ana Maria Păsat,

Prezentatorul tv își aduce aminte, uneori, de perioada copilăriei sale, nu doar prin prisma lui Alexandru, fiul său.

Ei bine, în prezent, Radu Vâlcan este dependent de guma de mestecat. Suprinzător, el a preluat acest obicei de la soția sa, Adela Popescu. Doar că pentru el respectivul produs a ajuns să fie nelipsit din… buzunar, mai ales când pleacă la drum.

Mai mult, vedeta tv a ajuns să facă și bani din acest obicei. El a promovat și încă face acest lucru o firmă de gumă de mestecat, care i-a adus venituri frumușele. Radu are oricum lipici la reclame, care-i asigură o altă sursă de câștiguri. În acest moment este  imaginea unui brand foarte cunoscut de haine, dar promovează și o marcă de bere.

Radu Vâlcan a terminat Facultatea de marketing la Academia de Studii Economice, dar a ajuns nu doar un prezentator tv cunoscut, dar și un actor foarte talentat. În adolescență își dorea să înființeze o trupă rock, dar nu și-a realizat acest vis. Actorul a fost crescut de bunica sa, cea care i-a călăuzit pașii în viață.

Va deveni din nou tată

La sfârșitul lunii iunie, soția sa, Adela Popescu, anunța că va deveni mămică pentru a doua oară. Cei doi îi vor mai face un frățior lui Alexandru, fiul lor în vârstă de doi ani.

De ziua lui Alexandru, înainte de momentul tortului, ne-am schimbat toți patru în tricouri inscripționate cu mesaje menite să înglobeze toate trăirile noastre legate de venirea pe lume a celui mai nou membru. Surprindere, lacrimi de fericire, panică, extaz, panică din nou, dar și o liniște ce vine din siguranța că frățiorul lui Alexandru va aduce, odată cu venirea lui pe lume, și mai multă fericire în familia noastră”, povestea Adela.

CITEȘTE ȘI:

Irinel Columbeanu, dispus să ”negocieze” mutarea Irinei în America. Și a lui!

Close
Închide
  Close