Mergi direct la conținut »
Irinel Columbeanu, dispus să ”negocieze” mutarea Irinei în America. Și a lui!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Irinel Columbeanu, dispus să ”negocieze” mutarea Irinei în America. Și a lui!

Irina e tot mai aproape de Monica si de America, nu doar prin prisma faptului că se află deja în vacanță, alături de mama sa, peste Ocean.

De Petre Dobrescu,

Vila din Malibu în care stă Monica în prezent, ar putea deveni și noua locuință a fiicei acesteia.

Ce înregistrare a făcut publică Irina Columbeanu. Reacția Monicăi Gabor | VIDEO

Irina e tot mai aproape de Monica si de America. Iar visul mamei sale, care după divorțul de Irinel spera ca la un moment dat fiica sa să-și aleagă singură destinul și să-și dorească să trăiască în SUA, lângă ea, e la un pas să devină realitate.

Cele două, mama și fiică, au discutat deja pe această temă, iar Irina nu a ascuns faptul că își dorește să facă acest pas. Singura necunoscută o reprezenta decizia tatălui său, cel care de altfel are custodia Irinei, dar Irinel Columbeanu, care în urmă cu câțiva ani era total împotrivă ca Irina să petreacă o vacanță în America, are acum cu totul alte păreri.

Afaceristul de la Izvorani le-a mărturisit apropiaților că este pregătit pentru acest pas și chiar o să facă tot posibilul să faciliteze plecarea fiicei sale peste hotare. El spune însă că fetița nu i-a cerut, cel puțin deocamdată, să ia o decizie în acest sens. Persoanele cărora afaceristul li s-a confesat au mai spus că Irinel ia însă serios în calcul această variantă și și-a propus chiar să înceapă un mic bussines în State, dacă fetița decide să se mute.

Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
Recomandări
Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
 

Recent, Monica a făcut public faptul că fiica sa își dorește să aibă o familie, în America!!

Aici se simte acasă şi simte că are o familie. Vrea să se mute aici, pentru că vrea o mamă, un tată, un frate…”, mărturisea iubita lui Mr. Pink.

Se distrează de minune în vacanță

Irina se află de ceva timp în vacanță, alături de mama sa, peste Ocean. Cele două se distrează de minune și fac totul împreună. Gătesc, se plimbă, se joacă precum două  prietene bune.

Acestea merg des la plajă și la cumpărături. Irina a postat pe vlogul său cateva filmulețe din SUA, în care arată cât de fericită este alături de Monica.

CITEȘTE ȘI

VIDEO / Alina Eremia e pasionată de literatura internațională. „Mă prind orele târzii citind”

Close
Închide
  Close