Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV. Soțul Andei Adam a recunoscut furtul. A cedat după 12 ore de anchetă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV. Soțul Andei Adam a recunoscut furtul. A cedat după 12 ore de anchetă

EXCLUSIV. Soțul Andei Adam a recunoscut furtul. A cedat după 12 ore de anchetă

Pentru a doua oară în ultimul an și ceva, Sorin Andrei Nicolescu, soțul cântăreței Anda Adam, s-a aflat în postura de a fi anchetat pentru implicarea sa într-o afacere cu bani furați cu ajutorul cardurilor clonate.

De Cristian Burcioiu,

Ziua de ieri a început pentru Sorin în birourile ofițerilor constănțeni de la Crimă Organizată care l-au audiat în legătură cu cei 48.000 de lei și ceva mărunțiș pe care soțul artistei i-ar fi ”tras”, pe durata a trei ani (mai 2009 – iulie 2012), de pe cardurile unor cetățeni străini de prin Australia, Mexic și Statele Unite.

Odihnit, dar și cu ceva experiență dobândită în ancheta de acum un an și ceva, bărbatul s-a ținut tare și a încercat să nu fie prea vorbăreț, spun sursele noastre, oferind destul de puține informații ofițerilor de la Crimă Organizată despre activitatea sa infracțională și despre rolul său în gruparea de skimming din care mai fac parte șapte indivizi.

Însă, o dată cu încheierea primei runde de audieri, partenerul de viață al Andei Adam a crezut că poate pleca liniștit acasă, însă a fost mutat din birourile polițiștilor în cele ale procurorilor DIICOT care l-au luat de bun într-o nouă etapă a interogatoriului prelungit.

Nu s-a deschis din prima

Așa se face că, după vreo 12 ore de audieri-maraton, care s-au întins până târziu în noapte, Sorin a început să cedeze și să-și spună povestea legată de furtul banilor cu ajutorul cardurilor clonate.

”Dacă la poliție, la Crimă Organizată, a fost mai rezervat în a răspunde la întrebările anchetatorilor, în fața procurilor DIICOT omul a fost mai vorbăreț și a recunoscut implicarea sa în gruparea de skimming”, ne-au dezvăluit surse judiciare.

Dacă în 2015, Sorin al Andei Adam a trecut trei zile prin aresturile poliției, de data asta el a fost mai norocos. Sinceritatea de care a dat dovadă, dar și faptul că s-a dovedit că rolul său în gruparea de falsificatori a fost doar unul de ”săgeată”, de personaj trimis la înaintare să verificae ce mai e cardurile clonate, i-a convins pe investigatorii să-l ”răsplătească” doar cu un control judiciar de 60 de zile. Răstimp în care viața constănțeanului va fi oricum controlată.

Close
Închide
  Close