De Ana Maria Păsat,

Ileana Ciuculete a dus pe picioare o boală nemiloasă, de care a aflat foarte târziu, când nimic nu se mai putea face.

Artista afla, chiar pe 8 martie, că suferea de hepatita C și de o ciroză hepatică galopantă și o tumoră la ficat. Astfel, regretata artistă s-a stins doar la șase zile de când i s-a dat cruntul diagnostic. Soțul său, Cornel Galeș, i-a fost tot timpul aproape, la spitalul privat unde era internată.

Cornel Galeș, mărturii zguduitoare despre Ileana Ciuculete.

Cum hepatita C este o boală transmisibilă, pe diverse căi, inclusiv pe cea sexuală, soțul Ilenei Ciuculete a fost și el suspect că ar putea suferi de această afecțiune. Din fericire pentru acesta, veștile venite din partea medicilor, după ce și-a făcut analizele de două ori, la aceeași clinică la care s-a stins soția sa, sunt cât se poate de bune. Bărbatul nu a contactat virusul.

”Am efectuat de două ori analizele, în această perioadă, și sunt OK. Am doar calciu scăzut și o lipsă de vitamine”, a declarat Cornel Galeș pentru Libertatea.

Nopți nedormite și alimentație haotică

În toată această perioadă, de când artista s-a stins, soțul său cu greu a putut dormi. A suferit foarte tare și de cele mai multe ori uita să și mănânce sau nu avea poftă să facă acest lucru. Așa se explică și lipsa scăzută a calciului și a vitaminelor din organism. Medicii i-au recomandat nu doar un tratament medicamentos, dar și o alimentație bogată în calciu.

Citește și: EXCLUSIV/ Cornel Galeș rămâne în branșă. Îi va impresaria pe băieții Ilenei Ciuculete!

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!
GSP.RO

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni