MENIU CAUTĂ

EXCLUSIV/Ștefan de la Exatlon nu este un cuceritor, așa cum susțin admiratorii show-ului. A prezentat familiei o fată abia la 18 ani

Distribuie

Ștefan de la Exatlon nu este un cuceritor, ba chiar un băiat extrem de timid atunci când vine vorba de fete. Asta în ciuda faptului că atât colegii din Dominicană, cât și telespectatorii îl consideră un adevărat „Don Juan”.

Ștefan de la Exatlon

De-a lungul timpului, Ștefan de la Exatlon a fost „cuplat” de colegi și telespectatori, ba cu Alina, colega lui de echipă, ba cu Geanina, tânăra din echipa rivală, pe motiv că cele două fete păreau să aibă o slăbiciune pentru el. Ștefan Floroaică, sex-simbolul Exatlonul, este în realitate un bărbat cerebral în materie de relații de iubire. Acesta a avut o relație de dragoste care s-a destrămat pentru că iubita lui era plecată din țară. „Ștefan nu este un cuceritor, nu pentru asta a plecat la Exatlon. Nouă ne-a prezentat o fată când avea 18 ani pe care, de altfel, a și iubit-o foarte mult. Ea era plecată din țară, vorbeau mult pe internet, dar nu a fost să fie”, a povestit Dumitru Floroaică, tatăl lui Ștefan.

Ștefan de la Exatlon

Ștefan de la Exatlon nu este un cuceritor, în ciuda speculațiilor

Despre speculații legate de posibile idile cu Alina sau Geanina, concurente la Exatlon, tatăl lui Ștefan spune că sunt simple presupuneri. „Niciodată Ștefan nu a fost un bărbat ahtiat după femei sau după idile. Avea, este adevărat, foarte multe prietene, este genul de om care leagă foarte ușor prietenii atât cu fete, cât și cu băieți. Cu Alina a împărțit mâncarea, emoțiile câștigului, dar și tristețea pierderii, scândura, este firesc să fie apropiați. Referitor la Geanina…probabil fetei îi place de el, dar, ca în cazul Alinei, nu este genul lui, au firi diferite. Cred că ei îi place de el, poate e vorba de o simpatie”, a subliniat tatăl lui Ștefan.

CITEȘTE ȘI:

Melania Trump se pregăteşte pentru prima cină de stat pe care o găzduiește la Casa Albă. Ce cadouri le va oferi soților Macron

Citește mai multe despre concurs și Vedete pe Libertatea.

Comentarii