Mergi direct la conținut »
Experiența cruntă a Corneliei Rednic după ce a slăbit 33 de kilograme. "Mi-a căzut părul. Mă urâțisem"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Experiența cruntă a Corneliei Rednic după ce a slăbit 33 de kilograme. "Mi-a căzut părul. Mă urâțisem"

Experiența cruntă a Corneliei Rednic după ce a slăbit 33 de kilograme. „Mi-a căzut părul. Mă urâțisem”

Cântăreața de muzică populară Cornelia Rednic a trecut printr-o experiență cumplită după ce a ținut regim.

De Dana Aramă,

Cornelia Rednic, care este căsătorită cu Lupu Rednic, a povestit la o emisiune TV, în urmă cu ceva timp, experienţa ei legată de slăbit. Vedeta a făcut şi ea la un moment dat patre din categoria celor care îşi doresc să piardă kilogramele nedorite.

Cu multă ambiţie şi cu o dietă respectată cu stricteţe, Cornelia Rednic a mărturisit că a scăpat de 33 de kilograme, în trei luni.
Doar că, atunci când s-a uitat în oglindă, interpreta a avut un şoc.

„Mă înfometam. După ce am slăbit nu mi-a mai plăcut de mine. Nu-mi plăcea deloc de mine. Aveam impresia că-mi ies ochii din cap, că-mi ies urechile în evidenţă. Mă simţeam urâtă. Mâncam mere, morcovi, iaurt şi uneori carne de pui fiartă. La ora 12:00 un iaurt, după nişte morcovi, apoi la ora 17:00 niste cărnita de pui cu ceva legume. Când mi se făcea foame mâncam portocale”, spunea căntăreața de muzică populară.

„Nu discutasem cu niciun nutriţionist, ceea ce a fost foarte rău. După trei luni, mă simţeam fără putere şi mi-a căzut părul din cap. După ce am slăbit, ajunsesem la 50 de ceva de kilograme, nu mă regăseam. Mi se părea că sunt deformată. Nu mai eram deloc pozitivă. Nu recomand nimănui ce am făcut eu”, adăuga Cornelia Rednic, cea care nu este adepta mersului la saloanele de înfrumusețare.


Citește și: INTERVIU VIDEO | Corina Crețu: Statul de drept trebuie monitorizat. UE nu este un bancomat


 

Close
Închide
  Close