Mergi direct la conținut »
Experiența la care visează Alina Pușcaș. “Nu aș refuza așa ceva niciodată”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Experiența la care visează Alina Pușcaș. “Nu aș refuza așa ceva niciodată”

Experiența la care visează Alina Pușcaș. “Nu aș refuza așa ceva niciodată”

Experiența la care visează Alina Pușcaș. Actrița care o interpretează pe Silvia Lăzărescu în “Fructul oprit” – serialul difuzat de Antena 1 miercurea de la ora 20.00, visează la scene de acțiune demne de o Wonder Woman. Pentru ea ar fi o mare provocare să învețe să pună în scenă cascadorii.

Extrem de ambițioasă, Alina Pușcaș mărturisește că ar fi tentată să joace într-un film de acțiune, chiar dacă asta ar însemna o pregătire intensă. “Până la urmă fiecare rol este o provocare. Cred cã mi-ar fi foarte greu să joc un rol într-un film sau serial de acțiune în care ar trebui să învăț tot felul de figuri de contact/bătăi, cascadorii, ceva de genul Wonder woman>, . Dar nu aș refuza așa ceva nicodată. Mi-ar plăcea o astfel de experiență, care, cel mai probabil, ar solicita o pregătire de cel puțin șase luni”, spune Alina Pușcaș.

Acum ea o interpretează pe Silvia Lăzărescu, fiica Roxanei Baicu Popovici (personaj jucat de Carmen Tănase). “Atât Silvia, cât și Alina sunt familiste convinse, iubesc amândouă un bărbat pe nume Mihai :). Își doresc mereu să știe că toată lumea din jurul lor este mulțumită, nu vor să deranjeze pe nimeni, nu-și doresc conflicte.”, își descrie actrița personajul

Close
Închide
  Close