MENIU CAUTĂ

Experiența la care visează Alina Pușcaș. “Nu aș refuza așa ceva niciodată”

Distribuie

Experiența la care visează Alina Pușcaș. Actrița care o interpretează pe Silvia Lăzărescu în “Fructul oprit” – serialul difuzat de Antena 1 miercurea de la ora 20.00, visează la scene de acțiune demne de o Wonder Woman. Pentru ea ar fi o mare provocare să învețe să pună în scenă cascadorii.

Extrem de ambițioasă, Alina Pușcaș mărturisește că ar fi tentată să joace într-un film de acțiune, chiar dacă asta ar însemna o pregătire intensă. ”Până la urmă fiecare rol este o provocare. Cred cã mi-ar fi foarte greu să joc un rol într-un film sau serial de acțiune în care ar trebui să învăț tot felul de figuri de contact/bătăi, cascadorii, ceva de genul Wonder woman>, . Dar nu aș refuza așa ceva nicodată. Mi-ar plăcea o astfel de experiență, care, cel mai probabil, ar solicita o pregătire de cel puțin șase luni”, spune Alina Pușcaș.

Acum ea o interpretează pe Silvia Lăzărescu, fiica Roxanei Baicu Popovici (personaj jucat de Carmen Tănase). ”Atât Silvia, cât și Alina sunt familiste convinse, iubesc amândouă un bărbat pe nume Mihai :). Își doresc mereu să știe că toată lumea din jurul lor este mulțumită, nu vor să deranjeze pe nimeni, nu-și doresc conflicte.”, își descrie actrița personajul

Citește mai multe despre Alina Puscas, experiență și Fructul Oprit pe Libertatea.

Comentarii