Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/Feli a compus în mașină piesa prin care anunță că este însărcinată. “Pui pe foaie și împarți cu lumea”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/Feli a compus în mașină piesa prin care anunță că este însărcinată. “Pui pe foaie și împarți cu lumea”

VIDEO EXCLUSIV/Feli a compus în mașină piesa prin care anunță că este însărcinată. “Pui pe foaie și împarți cu lumea”

Feli a compus în mașină piesa prin care anunță că este însărcinată. “Pui pe foaie și împarți cu lumea”, ne-a mărturisit vedeta care, joi seară, a pășit pe covorul roșu de la Viva! Party 2018. Sarcina ei este la început.

De Denisa Macovei,

Feli și-a anunțat fanii că este însărcinată

Extrem de discretă în ceea ce privește viața personală, Feli merge pe aceeași linie și când vine vorba de cel mai frumos lucru din viața ei, sarcina.

Cu toate acestea, a ales să împartă cu cei din jur vestea cea mare. “Eram cu prietena mea, Cătălina, să-și vândă mașina, când, dintr-o dată m-au lovit – asta sună a filme din astea cu Chuck Norris! -, când, dintr-o dată, m-a lovit strofa și pre-refernul. Am scris piesa în mașină, în drum spre viitoarea mașină a prietenei mele. Știi cum e? Când inspirația te lovește, nu contează unde ești, atât timp cât ești recunoscător și pui pe foaie și împarți cu lumea. Că, până la urmă, despre asta este vorba în artă, în orice: să împarți cu lumea”, ne-a povestit Feli despre momentul în care a compus piesa “Două inimi”, piesă prin care a făcut marele anunț.

Feli a compus în mașină piesa prin care anunță că este însărcinată, dar ea încă nu conștientizează acest lucru

Cântăreața este destul de discretă în ceea ce privește sarcina, poate și pentru că nu conștientizează încă această minune și, cu toate că este una dintre cele mai de succes compozitoare de la noi, nu-și găsește cuvintele să descrie tot ceea ce simte în aceste clipe. “În momentul în care o să afli că o să fii mămică, ai să știi și ai să-ți răspunzi singură”, a explicat ea.

VIDEO: Cosmin Nistor


Mihai Bobonete lasă acasă glumele deochiate. Stand up cenzurat pentru a ajuta un copil bolnav

Close
Închide
  Close