MENIU CAUTĂ

Feli a lansat și varianta în engleză a piesei pe care mizează în finala Eurovision România 2018

Distribuie

Feli a lansat  și varianta în engleză a piesei pe care mizează în finala Eurovision România 2018, care va avea loc duminică în București.

În finala Eurovision România 2018, ce va avea loc duminică, 25 februarie, la Sala Polivalentă din Bucureşti, Feli va interpreta varianta în limba engleză a piesei sale „Bună de iubit”. Denumită „Royalty”, piesa va putea fi votată pentru a reprezenta România la Eurovision 2018, de la Lisabona, în perioada 8-12 mai.

„Eu cred că noi, femeile, ne oglindim una în cealaltă, că avem foarte multe lucruri în comun, indiferent de colţul de lume în care ne aflăm. Toate avem nevoie din când în când de ceva care să ne aducă aminte că suntem importante, că trebuie să ne iubim şi să ne respectăm un pic mai mult. „Bună de iubit” poartă acest mesaj universal şi mi-am dorit ca el să ajungă la cât mai multe femei din lumea aceasta”, a motivat Feli decizia de a-şi traduce piesa în limba engleză, potrivit adevărul.ro
”Pentru mine, dincolo de toate, muzica este foarte importantă pentru mesajul pe care îl poartă, iar Bună de iubit are un mesaj de care noi, femeile, avem nevoie. Atunci când iubim o alta persoană, uitam sa ne iubim pe noi. Ajungem sa daruim toata iubirea noastra celorlalti. De aceea, am scris piesa asta ca o aducere aminte ca trebuie sa ne gandim si la noi si sa ne iubim un pic mai mult„,  a spus Feli după lansarea videoclipului.

Citește și

 

Citește mai multe despre Feli Donose și EuroVision pe Libertatea.

Comentarii