MENIU CAUTĂ
24 Mar. 2017 19:45

Festivalul UNTOLD se mută la Mamaia. „Vrem să dezvoltăm un nou concept aici pe litoral; Va atrage mii de turiști străini și români”

Distribuie

Festivalul UNTOLD se mută la Mamaia. Primăria Constanţa va colabora cu organizatorii UNTOLD, pentru a aduce celebrului festival și la Mamaia.  Astfel, Armin van Buuren, David Guetta, Afrojack sau Tiesto ar putea concerta pe litoralul românesc.

Directorul general al festivalului UNTOLD, Bogdan Buta, și primarul Constanței, Decebal Făgădău, au anunțat, astăzi, intenția de a organiza un festival care să transforme stațiunea Mamaia și orașul Constanța în polul distracției din Europa, informează reporterntv.ro.

Constanța merită să găzduiască cel mai important festival desfășurat în aer liber, la malul mării. Putem să ne lăudăm cu o infrastructură unicat în Europa, iar prezența celor de la UNTOLD lângă mine este o dovadă că ne dorim să lucrăm cu cei mai buni. Economia orașului va avea extrem de mult de câștigat, iar Constanța va deveni un punct important pe harta festivalurilor din Europa. Un astfel de eveniment major va atrage mii de turiști străini și români', a precizat Decebal Făgădău, primarul Constanței.

Dorim să dezvoltăm un festival cu o poveste și o identitate nouă, care să se muleze pe potențialul și specificul zonei. Subliniem faptul că vrem să dezvoltăm un nou concept aici pe litoral. Vom trata cu același profesionalism ca și până acum și evenimentul pe care ni-l dorim aici. Vrem să gândim acest festival în așa fel încât să devină unic în Europa și pentru asta vom aloca toate resursele necesare', a declarat și Bogdan Buta, director general UNTOLD.

De altfel, primele discuții despre un astfel de festival au avut loc încă de anul trecut, dar abia acum s-au concretizat.

În perioada următoare, organizatorii UNTOLD vor identifica cea mai potrivită locație pentru un astfel de festival, apoi va fi stabilită și data desfășurării evenimentului. Noul festival de muzivă electronică ar putea avea loc fie în iunie, fie în septembrie, deoarece vârful de sezon este exclus de organizatori.

UNTOLD 2017 va avea loc în perioada 3-6 august! Când vor fi puse la vânzare primele bilete și cât vor costa

Comentarii