MENIU CAUTĂ
28 Iul. 2018 10:00 , de Ana Maria Păsat

VIDEO/ Fetița Andreei Bălan a pictat pereții din toată casa. Ce reacție a avut cântăreața când i-a văzut isprava

Distribuie

Fetița Andreei Bălan a pictat pereții casei pe care celebra ei mămică s-a străduit s-o facă frumoasă, cochetă, un loc în care să le fie drag tuturor celor din familie să se retragă, după o zi de muncă grea. Ce reacție a avut cântăreața când a văzut isprava micuței Ella?

Casa artistei s-a schimbat radical de când s-a născut Ella: s-a umplut de jucării și a devenit… foarte colorată.

Copilița de nici doi ani dovedește deja simț artistic și, imediat ce a primit o trusă de creioane colorate, a trecut la desenat …pereții! Reacția pe care a avut-o Andreea când a văzut isprava fiicei sale a fost în primul rând de mirare și mai puțin de supărare. Iar între timp, artista s-a obișnuit cu micile desene de pe ceea ce, la un moment dat, era albul imaculat din camerele sale…

A pictat deja toți pereții. Casa mea e albă, iar ea a pictat peste tot. Când am văzut prima oară n-am fost tocmai fericită. Dar m-am obișnuit. Când ai un copil, toată casa ți se schimbă. E plină de jucării, mai calci pe câte una, sunt desene peste tot, dar e frumos”, a mărturisit Andreea Bălan pentru Libertatea.

În schimb, George Burcea, soțul său, nu a avut absolut nici o reacție… Motivul?

George nu a avut nici o reacție. A zis: las-o în pace! Asta tocmai pentru că el i-a luat creioanele cu care a pictat peste tot”, a explicat cântăreața, care ne-a dezvăluit recent și motivul pentru care nu și-ar dori ca fiica sa să fie artistă.

A stabilit când va face următorul copil

Artista nu a ascuns faptul că-și mai dorește un copil. Dar nu în acest moment! „E greu să fie doi acasă. Daca ea va intra la grădiniță, atunci se eliberează mama (n.r. – ea are grijă de Ella) și trecem la următorul”, a mai spus Andreea Bălan.

Epuizată din cauza supărărilor

Arista a vorbit și despre perioadele mai puțin frumoase prin care a trecut.

Epuizarea mea nu a venit de la oboseala fizică, ci de la supărări, când niște oameni din industrie m-au jignit. În astfel de momente, simți că nu mai ai chef și vrei să fugi, să pleci din țară. Noaptea îmi plângeam suferințele, iar a doua zi o luam de la capăt. Viața e cu suișuri și coborâșuri. Acum sunt într-o perioadă foarte bună a vieții mele”, a încheiat ea.


EXCLUSIV/ Cât câștigă Dragoș Dolănescu, deputat în Parlamentul din Costa Rica? Are un salariu uriaș, dar îl cam 'îndoaie' taxele. 'Milităm pentru micșorarea lor!'

Comentarii