MENIU CAUTĂ
28 Iul. 2018 10:00 , de Ana Maria Păsat

VIDEO/ Fetița Andreei Bălan a pictat pereții din toată casa. Ce reacție a avut cântăreața când i-a văzut isprava

Distribuie

Fetița Andreei Bălan a pictat pereții casei pe care celebra ei mămică s-a străduit s-o facă frumoasă, cochetă, un loc în care să le fie drag tuturor celor din familie să se retragă, după o zi de muncă grea. Ce reacție a avut cântăreața când a văzut isprava micuței Ella?

Casa artistei s-a schimbat radical de când s-a născut Ella: s-a umplut de jucării și a devenit… foarte colorată.

Copilița de nici doi ani dovedește deja simț artistic și, imediat ce a primit o trusă de creioane colorate, a trecut la desenat …pereții! Reacția pe care a avut-o Andreea când a văzut isprava fiicei sale a fost în primul rând de mirare și mai puțin de supărare. Iar între timp, artista s-a obișnuit cu micile desene de pe ceea ce, la un moment dat, era albul imaculat din camerele sale…

A pictat deja toți pereții. Casa mea e albă, iar ea a pictat peste tot. Când am văzut prima oară n-am fost tocmai fericită. Dar m-am obișnuit. Când ai un copil, toată casa ți se schimbă. E plină de jucării, mai calci pe câte una, sunt desene peste tot, dar e frumos”, a mărturisit Andreea Bălan pentru Libertatea.

În schimb, George Burcea, soțul său, nu a avut absolut nici o reacție… Motivul?

George nu a avut nici o reacție. A zis: las-o în pace! Asta tocmai pentru că el i-a luat creioanele cu care a pictat peste tot”, a explicat cântăreața, care ne-a dezvăluit recent și motivul pentru care nu și-ar dori ca fiica sa să fie artistă.

A stabilit când va face următorul copil

Artista nu a ascuns faptul că-și mai dorește un copil. Dar nu în acest moment! „E greu să fie doi acasă. Daca ea va intra la grădiniță, atunci se eliberează mama (n.r. – ea are grijă de Ella) și trecem la următorul”, a mai spus Andreea Bălan.

Epuizată din cauza supărărilor

Arista a vorbit și despre perioadele mai puțin frumoase prin care a trecut.

Epuizarea mea nu a venit de la oboseala fizică, ci de la supărări, când niște oameni din industrie m-au jignit. În astfel de momente, simți că nu mai ai chef și vrei să fugi, să pleci din țară. Noaptea îmi plângeam suferințele, iar a doua zi o luam de la capăt. Viața e cu suișuri și coborâșuri. Acum sunt într-o perioadă foarte bună a vieții mele”, a încheiat ea.


EXCLUSIV/ Cât câștigă Dragoș Dolănescu, deputat în Parlamentul din Costa Rica? Are un salariu uriaș, dar îl cam 'îndoaie' taxele. 'Milităm pentru micșorarea lor!'

Citește mai multe despre George Burcea pe Libertatea.

Comentarii