MENIU CAUTĂ
, de Florian Gheorghe

EXCLUSIV/”Fetița” lui Cătălin Crișan s-a făcut mare: Daria a împlinit 18 ani! ”Sunt mândru de ea”

Distribuie

Cătălin Crișan își privește cu mândrie fata și nu-i vine să credă că timpul a trecut atât de repede. Daria, fiica sa cea mare și-a serbat majoratul într-o petrecere pusă la cale de părinții săi.

”Sunt foarte mândru de ea”, doar atât ne-a putut spune, din cauza emoției, artistul ce a făcut deliciul a generații de doamne și domnișoare prin succesele sale lansate în anii ‘80-90, dintre care amintim ”Vorbește marea”, ”Am albit de dorul tău”  ori ”Dacă pleci” și care i-a pregătit fiicei sale o spumoasă  petrecere de majorat.

Artistul este încântat și de faptul că, recent, Daria a intrat în colectivul artistic al Teatrului ”C. Tănase”, fiind distribuită în spectacole de revistă unde este actriță și solistă.

Recent, Daria a ridicat audiența în picioare cântând acompaniată de profesioniștii Big Band-ul teatrului sus amintit, dirijor Dan Dimitriu, fiind aplaudată de Adrian Enache, Nae Lăzărescu, de asemenea, de directorul teatrului, Alexandru Arșinel.

O ultimă amintire pe care Daria și-a dăruit-o în ultima lună de liceu a fost Premiul I în cadrul concursului de dans ”Sincaifest” (desfășurat la începutul lunii curente în școala ce tocmai a absolvit-o, Colegiul național ”Gheorghe Șincai” din București.

În toamna anului trecut, Cătălin Crișan a făcut cunoștință publicului prezent la Sala Palatului, la spectacolul său aniversar, cu mândria sa și a medicului Lucia Bubulac- Daria, alături de care a cântat în duet. Sub grija tatălui său, Daria s-a afla în distribuția mai multor piese de teatru, ba chiar îl ajută la propria școală, proaspăt inauguratul ”Centru educațional Cătălin Crișan”

 

CITESTE SI PODCAST/ Mihai Șora și Oana Pelea, în mijlocul protestatarilor din Piața Victoriei. Ascultă mesajele lor

Citește mai multe despre catalin crisan, daria crisan și lucia bubulac pe Libertatea.

Comentarii