Mergi direct la conținut »
Fiica Corinei Dănilă a împlinit 14 ani. Ce frumoasă s-a făcut
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Fiica Corinei Dănilă a împlinit 14 ani. Ce frumoasă s-a făcut

Fiica Corinei Dănilă a împlinit 14 ani și s-a transformat într-o domnișoară în toată regula. Celebra sa mamă este foarte mândră de ea.

De Dana Aramă,

Corina Dănilă, care în ianuarie anul acesta a împlinit 45 de ani, este actriță și prezentatoare de televiziune. În prezent, este moderatoarea unei emisiuni, „Ieri, azi mâine”, la TVR. În ceea ce privește viața personală, ea fost căsătorită cu prezentatorul sportiv Valentin Moraru. Are o fiică, Rianna, de 14 ani.

Rianna este fruct al relației pe care prezentatoarea de televiziune a avut-o cu pilotul Norris Măgeanu, de care s-a despărțit în urmă cu ani. Rianna nu a fost afectată de separarea părinților ei și are o relație extraordinară cu mama sa.

În urmă cu câteva zile, Corina Dănilă, care a slăbit peste 15 kilograme în ultima vreme, și-a aniversat fiica. Vedeta a făcut publice două imagini cu Rianna, așa cum era aceasta când era mică și așa cum arată ea avcum, la 14 ani.

„La mulți ani, draga mamei dragă! ❤ Întotdeauna să-ți amintești că tu ești mai curajoasă decât crezi, mai puternică decât simți tu că ești, mai isteață decât te gândești și muuuult mai iubită decât știi! Să fii sănatoasă, fericită și să ai noroc! #14ani”, este mesajul transmis de Corina Dănilă pentru fiica ei.

De asemenea, este una dintre rarele ocazii când Coina Dănilă o prezintă public pe moștenitoarea sa.


Citește și: REPORTAJ/Povestea lui Juju, filosoful homeless din Anina: „Eu sunt fericit. Ştii cum a murit Tolstoi? Sărac. Şi în frig“|FOTO


 

Close
Închide
  Close