Filme Netflix Iunie 2021. Descoperă lista cu cele mai noi filme și seriale pe care le poți urmări începând din luna iunie. Vezi și cu ce coduri secrete pe Netflix poți accesa mai multe filme și seriale.

Titlurile lunii iunie 2021 pe Netflix

Sweet Tooth


Filme Netflix Iunie 2021 – Sweet Tooth Trailer

Din 4 iunie are lansarea unul dintre cele mai promițătoare filme Netflix ale lunii, Sweet Tooth. Cu zece ani în urmă, „Marea Prăbușire” a creat haos în lume și a condus la apariția misterioasă a hibrizilor, copii pe jumătate om, pe jumătate animal. Neștiind sigur dacă hibrizii sunt cauza sau rezultatul virusului, cei mai mulți oameni îi vânează și se tem de ei. După zece ani petrecuți în pădurea izolată pe care o consideră căminul său, Gus, un băiat hibrid pe jumătate cerb, se împrietenește pe neașteptate cu un călător singuratic pe nume Jepperd.

Cei doi pornesc împreună într-o aventură extraordinară prin ceea ce a mai rămas din America, în căutarea răspunsurilor legate de originile lui Gus, de trecutul lui Jepperd și de adevăratul sens al cuvântului „acasă”.

În povestea lor apar aliați și dușmani neașteptați, iar Gus ajunge să afle curând că lumea atrăgătoare și periculoasă de dincolo de pădurea lui este mult mai complexă decât și-ar fi putut închipui vreodată.

Pretty Guardian Sailor Moon Eternal The Movie – partea 1 și 2


Filme Netflix Iunie 2021 –
Pretty Guardian Sailor Moon Trailer

O altă lansare de filme Netflix în luna iunie 2021 este cea a seriei Pretty Guardian Sailor Moon Eternal The Movie, care are loc în data de 3 iunie.

Când puterea întunecată acoperă Pământul după o eclipsă solară totală, luptătorii Sailor, răspândiți peste tot, trebuie să se reunească pentru a readuce lumina în lume.

Aventurile care urmează au loc în aprilie, când înfloresc cireșii, iar în Tokyo domnește o atmosferă festivă, căci se sărbătorește cea mai mare eclipsă totală de soare a secolului. În timp ce luna nouă acoperă soarele și-i reduce treptat lumina, Usagi și Chibi-Usa îl întâlnesc pe Pegasus, care o caută pe Fecioara aleasă, căci aceasta poate rupe sigiliul Golden Crystal.

Între timp, apare în oraș misterioasa trupă Dead Moon Circus, al cărei plan infam este să răspândească peste tot sinistrele încarnări cunoscute ca Lemures, să pună mâna pe „Legendarul Silver Crystal”, să stăpânească peste lună și pământ și, în cele din urmă, să domine întregul univers…

Lupin – partea a 2-a

Lupin Trailer Netflix

Începând din 11 iunie, pasionații de filme pot vedea pe Netflix Lupin, partea a doua, care nu mai este un joc. Încercând să se răzbune pe Hubert Pellegrini, Assane și-a distrus familia. Ajuns cu spatele la zid, trebuie să conceapă un nou plan, chiar dacă lucrul acesta îl va pune în pericol.

Seriale originale Netflix în luna iunie 2021

Creator’s file: Gold

Cu umor sec și incisiv, comedianul Ryuji Akiyama îi satirizează pe „creativii” din Japonia, ajutat de surprinzătorii și celebrii săi invitați speciali. Serialul Netflix are lansarea în data de 3 iunie.

Summertime – sezonul 2

Tot din 3 iunie, Netflix lansează și sezonul 2 din serialul Summertime. Este din nou vară și, deși multe relații s-au schimbat în anul care a trecut, prietenii își dau seama că există atracții cărora nu li se poate rezista.

Filme Netflix iunie 2021 – Summertime Trailer

Feel Good – Sezonul 2

Sezonul 2 al serialului Netflix Fell Good va fi lansat din 4 iunie.

După recidivă, Mae încearcă să se regăsească și să reia legătura cu George, dar începe să înțeleagă că, pentru a merge mai departe, va trebui să-și înfrunte trecutul.

Feel Good Trailer Netflix

Workin’ Moms: Sezonul 5

Seria Netflix Workin’ Moms se va lansa de asemenea, în luna iunie, de pe data de 15.

Patru proaspete mămici își cresc copiii și se confruntă cu despărțiri, întâlniri și probleme de serviciu, în al cincilea sezon al acestei comedii emoționante.

Black Summer: Sezonul 2

Black Summer Trailer Netflix

Sezonul 2 din serialul Netflix Black Summer are lansarea în 17 iunie.

Iarna aduce noi confruntări înfiorătoare în timpul apocalipsei zombiilor, cu prădători frenetici și trupe armate violente care se luptă cu morții disperați.

Katla

Katla Trailer Netflix

La un an de la erupția unui vulcan, de sub gheața care se topește apar entități misterioase din timpuri preistorice, producând consecințe neprevăzute.

The Gift- sezonul 3

Tot în 17 iunie are premiera și sezonul 3 al serialului The Gift.

În timp ce forțe întunecate vor să distrugă totul și să se folosească de puterile fiicei ei, Aden, Atiye se confruntă cu o dilemă sfâșietoare și încearcă să ajungă la ea.

Elite – sezonul 4

Filme Netflix Iunie 2021 – Elite Trailer

Un director sever și patru noi studenți sosesc la Las Encinas, marcând începutul unei serii de încurcături romantice și zvonuri periculoase, dar și al unui nou mister. Sezonul 4 începe pe Netflix în 18 iunie.

The Rational Life – Pe Netflix din 18 iunie

The Rational Life Trailer Netflix

Deși pune întotdeauna rațiunea înaintea sentimentelor, o femeie nedreptățită la serviciu se luptă cu atracția pe care o simte față de doi bărbați foarte diferiți.

Nevertheless – din 19 iunie

Ea nu crede în dragoste, dar își dorește o relație. El crede că relațiile nu fac decât să încurce, dar îi place să flirteze. Oare pot amândoi să obțină ceea ce-și doresc?

Too hot to handle – sezonul 2 – din 23 iunie

Filme Netflix – Too hot to handle trailer

Noul sezon reunește alți oameni singuri și atrăgători pentru a stabili care dintre ei poate renunța la sex pentru a câștiga premiul de 100.000 de dolari.

The Naked director : Sezonul 2 din 24 iunie

Cunoscut acum drept „împăratul pornografiei”, Toru Muranishi vrea să ajungă pe culmi și mai înalte, însă ambiția și orgoliul tot mai mare îi pot aduce căderea.

Sex/Life – din 25 iunie

SEX/LIFE urmărește o femeie aflată într-un triunghi amoros împreună cu soțul și cu trecutul ei, oferind o perspectivă incitantă asupra identității și dorințelor feminine.

The A list – sezonul 2 – din 25 iunie

Pe o insulă misterioasă unde morții nu sunt niciodată morți cu adevărat, mai mulți adolescenți își văd curajul și prieteniile puse la încercare.

Black Lighting – sezonul 4

Măcinat de vinovăție, Jefferson jură că va lăsa în urmă viața de erou. Noile pericole care amenință Freeland și metaoamenii aduc întreaga familie Pierce înapoi în luptă.

So Not Worth It

După ce revin în Coreea din diverse motive, studenți din întreaga lume trăiesc și învață împreună, locuind cu toții în același cămin internațional.

Filme Netflix iunie 2021

Carnaval

Filme Netflix iunie 2021 – Carnaval Trailer

Pe lista de filme Netflix ce vor putea fi văzute în iunie 2021 se află, chiar de la începutul lunii, din data de 2 iunie – Carnaval

După o despărțire, o tânără care este influencer își duce gratuit prietenele la carnavalul din Bahia și află că viața nu se rezumă la like-urile de pe rețelele sociale.

Sweet and Sour

Confruntându-se cu oportunități reale și cu provocări, un cuplu are parte de suișurile și coborâșurile specifice încercării de a face să meargă o relație la distanță. Filmul va putea fi văzut pe Netflix din 4 iunie 2021.

Awake – Filme Netflix iunie 2021

Awake Trailer Netflix

Din 9 iunie 2021, pasionații de filme Netflix, vor putea urmări o nouă producție- Awake.

După un eveniment global care distruge capacitatea oamenilor de a dormi, o tânără vrea să-și salveze familia în timp ce societatea și propria ei minte se cufundă în haos.

Skater Girl- din 11 iunie, pe Netflix

Skater Girl Trailer Netflix

O adolescentă dintr-o zonă rurală din India își descoperă pasiunea pentru skateboarding și își schimbă viața în timp ce-și urmărește visul de a participa la o competiție.

FatherHood

FatherHood Trailer Netflix

După decesul brusc al soției, un proaspăt tată (Kevin Hart) preia cel mai dificil rol din lume: cel de părinte. Bazat pe o poveste adevărată despre dragoste și durere. Unul dintre cele mai emoționante filme Netflix, FatherHood va avea premiera pe 18 iunie.

America – The Motion Picture – din 30 iunie

George Washington pune mâna pe drujbă și face echipă cu Sam Adams, amator de bere, pentru a-i învinge pe britanici într-o reprezentare absurdă a revoluției americane.

Dancing Queens

Dancing Queens Trailer Netflix

O tânără provincială (Molly Nutley) se visează mare dansatoare și se deghizează în bărbat pentru a urca pe scenă într-un club de travestiți amenințat de faliment. Filmul va avea lansarea la începutul lunii iunie, în data de 3.

XTreme – Thriller Netflix

Xtreme Trailer Netflix

În acest thriller captivant, un asasin pensionat, ajutat de sora lui și de un adolescent cu probleme, își pune în aplicare planul de răzbunare contra fratelui vitreg. Filmul este disonibil pe Netflix din 4 iunie.

Tragic Jungle

Din 9 iunie, pasionații de filme Netflix pot vedea Tragic Jungle. Pentru a scăpa de o căsătorie aranjată, o femeie fuge în jungla maya, unde natura sălbatică unește umanul cu supranaturalul.

Silver Skates – din 16 iunie

Pe râurile și canalele înghețate din Sankt Petersburg, un hoț pe patine câștigă inima fiicei unui nobil, dar diferite forțe încearcă să-i țină departe unul de celălalt.

Good on Paper

Filme Netflix Iunie 2021 – Good on Paper Trailer

O actriță aspirantă și comediană de stand-up cunoaște un absolvent de universitate de elită care lucrează în sfera financiară și care pare prea bun ca să fie adevărat. Premierea va avea loc pe 18 iunie.

Prime Time

Prime Time va fi lansat în data de 30 iunie, pe Netlfix. De Anul Nou, un bărbat înarmat intră într-un studio TV în timpul unei emisiuni și o ia ostatică pe gazda emisiunii. El are o dorință: să transmită un mesaj în direct.

Filme documentare Netflix iunie 2021

Breaking Boundaries: The Science of our Planet

David Attenborough și omul de știință Johan Rockström analizează felul în care este distrusă biodiversitatea, dar vorbesc și despre soluțiile pentru evitarea acestei crize. Documentarul Netflix va fi lansat în data de 4 iunie.

Human: The World Whitin

Tot din data de 4 iunie, unul dintre cele cele mai promițătoare documentare Netflix – Human- The World Whitin – are premiera.

Cele mai noi descoperiri științifice și povești personale captivante alcătuiesc acest serial documentar revelator despre mecanismele corpului uman.

Unwind Your Mind

De asemenea printre cele mai așteptate documentare Netflix despre cum să obții o stare de bine – Unwind Your Mind – va putea fi urmărit din 15 iunie 2021. Alege-ți tipul de meditație, exercițiul de relaxare și povestea pentru adormit prin intermediul acestui portal interactiv, prezentat în colaborare cu Headspace Studios.

Penguin Town

Filme Netflix iunie 2021 – Penguin Town Trailer

Într-un oraș pitoresc din Africa de Sud, niște pinguini aflați în pericol se adună ca să-și găsească perechea, să se ocupe de familie și să interacționeze cu localnicii. Documentarul începe în data de 16 iunie.

This is Pop

Un nou documentare Netflix – This is Pop – începe în data de 22 iunie.

De la ABBA la T-Pain, creatorii de hituri explorează aspecte ale muzicii pop până acum necunoscute, poveștile lor neobișnuite aflându-se în centrul atenției.

Wonder Boy – Filme Netlix iunie 2021

Din 26 iunie, începe unul dintre cele mai așteptate documentare Netflix – Wonder Boy. Documentarul surprinde felul în care designerul de modă Olivier Rousteing face saltul remarcabil la poziția de director de creație al brandului Balmain.

Sophie: A Murder in West Courk – din 30 iunie

Acest serial polițist este bazat pe povestea adevărată a uciderii lui Sophie Toscan du Plantier, franțuzoaica găsită fără viață lângă casa ei de vacanță din West Cork.

Filme Netflix pentru copii și familie

Super Monster – Once upon a Rhyme

Filme copii Netflix iunie 2021

Unul dintre cele mai așteptate filme pentru copii, are lansarea chiar pe 1 iunie 2021, pe Netflix. De la Bucle Aurii și cei trei urși, la Hansel și Gretel, Supermonstruleții creează versiuni magice ale basmelor clasice și ale celor mai apreciate poezii pentru copii!

Wish Dragon – din 11 iunie

Wish Dragon Trailer – Filme copii Netflix

Dorindu-și să reia legătura cu cea mai bună prietenă din copilărie, adolescentul Din întâlnește un dragon care îndeplinește dorințe și care îi prezintă universul magiei.

Rhyme Time Town: sezonul 2

Filme copii Netflix 2021

În luna iunie, Netflix lansează noi filme pentru copii, Rhyme Time Town fiind unul dintre ele, incepând din data de 15. Cei doi prieteni, Daisy și Cole, și amicii lor revin cu noi aventuri muzicale amuzante. Ei se folosesc de creativitate și de lucrul în echipă pentru a rezolva probleme.

Alte filme licențiate Netflix în iunie 2021

 • A man apart – 1 iunie
 • APOLLO 11 – 1 iunie
 • Blade Runner: THE FINAL CUT – 1 iunie
 • Bram Stoker’S Dracula – 1 iunie
 • Eyes Wide Shut – 1 iunie
 • Mo – 1 iunie
 • Miss Congeniality – 1 iunie
 • Suicide Squad – 1 iunie
 • The Informer – 1 iunie
 • Get Smart – 3 iunie
 • Gran Torino – 3 iunie
 • This is where I live you – 3 iunie
 • The Walking Dead – sezonul 10 – din 4 iunie
 • Welcome to Marwen – din 18 iunie
 • Doctor Sleep – din 10 iunie
 • Gemini Man – din 11 iunie
 • Five Feet Apart – din 15 iunie
 • The Mustang – din 15 iunie
 • A Very long engagement – din 17 iunie
 • Book Club- din 24 iunie
 • The Expendables – din 28 iunie
 • Alvin!!! and the Chipmunks: sezonul 2
 • Billy and Buddy – din 19 iunie
 • Raining Cats and Frogs- din 17 iunie
 • Happy Feet 2 – din 17 iunie
„Mă ațâța degeaba, dar ce mi-a propus azi e prea mult” » O actriță, dezvăluiri spectaculoase despre o aventură cu „cel mai frumos bărbat”
PARTENERI - GSP.RO
„Mă ațâța degeaba, dar ce mi-a propus azi e prea mult” » O actriță, dezvăluiri spectaculoase despre o aventură cu „cel mai frumos bărbat”
BREAKING: Anamaria Prodan, ultimatum de la Reghecampf. E DISPERAT să divorțeze de ea, așa că i-a CERUT să facă asta în septembrie
Playtech.ro
BREAKING: Anamaria Prodan, ultimatum de la Reghecampf. E DISPERAT să divorțeze de ea, așa că i-a CERUT să facă asta în septembrie
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs explozia de la nunta din Dolj. Prietenul mirilor, lovit de un proiectil, e în stare gravă: "A fost pur şi simplu o grenadă!"
Observatornews.ro
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs explozia de la nunta din Dolj. Prietenul mirilor, lovit de un proiectil, e în stare gravă: "A fost pur şi simplu o grenadă!"
Horoscop 30 iulie 2021. Săgetătorii scot la lumină anumite adevăruri, unele dintre ele foarte dureroase
HOROSCOP
Horoscop 30 iulie 2021. Săgetătorii scot la lumină anumite adevăruri, unele dintre ele foarte dureroase
Milionarul lăsat pieton de Poliția Locală Constanța. I-au ridicat bolidul Ferrari parcat neregulamentar
Știrileprotv.ro
Milionarul lăsat pieton de Poliția Locală Constanța. I-au ridicat bolidul Ferrari parcat neregulamentar
Arabii se implică pentru resuscitarea unui brand cu tradiţie din România. "S-a semnat acordul". Cine e compania uriaşă din zona Golfului
Telekomsport
Arabii se implică pentru resuscitarea unui brand cu tradiţie din România. "S-a semnat acordul". Cine e compania uriaşă din zona Golfului
(Publicitate) BestSecret - Super-oferte la haine și accesorii. Reduceri de până la 80%
PUBLICITATE
(Publicitate) BestSecret - Super-oferte la haine și accesorii. Reduceri de până la 80%