Filme Netflix Noiembrie 2020. Descoperă lista cu cele mai noi filme și seriale pe care le poți urmări începând cu luna noiembrie.

Seriale Netflix noiembrie 2020

The Crown: Sezonul 4

The Crown este unul dintre cele mai urmărite seriale de pe Netflix, iar de la jumătatea lunii noiembrie apare un nou sezon mult așteptat. Serialul prezintă povestea biografică a domniei reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit.

The Crown: Sezonul 4 trailer

Hillbilly Elegy

Întreaga producție este bazată pe romanul lui J.D. Vance, un bestseller din New York, câștigător al premiului Oscar. Filmul aduce în prim-plan povestea unui fost pușcaș marin aflat pe punctul de a primi jobul vieții lui, însă din cauza unei crize familiale, este obligat să revină acasă și planurile se schimbă considerabil.

Hillbilly Elegy trailer

Can You Hear Me? Sezon nou

Sezonul nou începând cu 1 noiembrie o prezintă pe Ada doi ani mai târziu, care încearcă să reia legăturile cu cele mai vechi și bune prietene, însă nu este deloc atât de simplu precum pare, deoarece sunt foarte multe provocări la mijloc.

Remdesivir. Cum a reușit o companie americană să facă sute de milioane de dolari dintr-un medicament declarat ineficient de OMS
Recomandări
Remdesivir. Cum a reușit o companie americană să facă sute de milioane de dolari dintr-un medicament declarat ineficient de OMS
Can You Hear Me? trailer

Filme Netflix noiembrie 2020 – Record of Youth

Un serial nou care va putea fi urmărit din 3 noiembrie pe Netflix. Le vei urmări poveștile a trei tineri, doi actori și o tânără make-up artist, care se străduiesc să-și facă un nume și o carieră în lumea care le pune atâtea piedici.

Record of Youth trailer

Love and Anarchy

Tot un serial nou ce poate fi urmărit de la începutul lunii noiembrie pe Netflix în care îi vei vedea în rolurile principale pe doi tineri: o consultantă măritată și un tehnician IT. Ei intră în jocuri care au un iz de flirt și ajung să se gândească serios la lucrurile pe care le au în viață și ce au de făcut pentru a fi mai bine pe viitor.

Love and Anarchy trailer

Undercover: Sezonul 2

Începând cu 9 noiembrie poți urmări al doilea sezon plin de momente interesante și tensionate. Granița dintre dreptate și răzbunare este foarte aproape, ba chiar devine tulbure când este vorba despre o nouă misiune sub acoperire.

Cum a sărit Turcia de la 7.500 la 30.000 de infectări zilnice într-o zi. Noua metodă de raportare dezvăluie „furtuna perfectă” COVID
Recomandări
Cum a sărit Turcia de la 7.500 la 30.000 de infectări zilnice într-o zi. Noua metodă de raportare dezvăluie „furtuna perfectă” COVID
Undercover: Sezonul 2 trailer

Dash & Lily

Sărbătoarea Crăciunului face miracole și face ca până și extremele să se atragă. Din 10 noiembrie pe Netflix poți urmări un nou serial care îi are în prim-plan pe cinicul Dash și optimista Lily, doi tineri ce-și schimbă mesaje și provocări într-un jurnal pe care mai târziu și-l plasează unul altuia.

The Minions of Midas

Un serial nou din 13 noiembrie pe Netflix care prezintă o adevărată lecție de viață. Un reporter este pe punctul de a publica o știre controversată care-l va condamna, în timp ce un editor milionar primește un bilet de șantaj și totul pare că ia o întorsătură neașteptată. La mijloc este o decizie de viață și de moarte.

Exploatarea muncitorilor nepalezi din România, subiect de presă în statul asiatic. „Nu am fost plătit timp de 4 luni. Am fost proști că l-am crezut‟
Recomandări
Exploatarea muncitorilor nepalezi din România, subiect de presă în statul asiatic. „Nu am fost plătit timp de 4 luni. Am fost proști că l-am crezut‟
The Minions of Midas trailer

We are the Champions

Un nou serial din 17 noiembrie pe Netflix care prezintă o serie de evenimente sportive unice, care mai de care mai diferite, dar care prezintă și comunitățile din jur, oameni pasionați și dăruiți sportului.

We are the Champions trailer

Filme Netflix noiembrie 2020 – Bitter Daisies

Serialul nou de pe Netflix o prezintă pe Eva, proaspăt ieșită din închisoare, care are încă pierderi de memorie și, în urma unei cereri de ajutor, se infiltrează într-un club asociat cu o rețea de trafic sexual de minori.

Bitter Daisies trailer

Holiday Home Makeover with Mr. Christmas

Din 18 noiembrie poți urmări serialul nou Netflix care te va aduce cât mai aproape de sărbătorile de iarnă. Îl vei putea vedea pe domnul Crăciun, decoratorul Benjamin Bradley, care lucrează cu o adevărată echipă de elfi pentru a ajuta mai multe familii să-și decoreze și să reinventeze locuințele pentru sărbători.

Holiday Home Makeover with Mr. Christmas trailer

Voices of Fire

Un serial documentar care urmărește povestea bisericii din orașul lui Pharrell Williams, care formează un cor de gospel numai cu oameni talentați și pricepuți din comunitate.

Voices of Fire trailer

Sugar Rush Christmas: Sezonul 2

Din 27 noiembrie apare sezonul 2 al competițiilor culinare urmărite cu sufletul la gură. De data aceasta este vorba despre cofetari pricepuți care trebuie să realizeze deserturi specifice sărbătorilor de iarnă, cu aspect festiv și foarte gustoase, dar totul contra cronometru.

Sugar Rush Christmas: Sezonul 2 trailer

Virgin River: Sezonul 2

Tot din 27 noiembrie apare și sezonul 2 din serialul-dramă unde au loc o serie de povești interesante. Logodne, copii și o serie de întâmplări care mai de care mai ciudate care te vor ține cu sufletul la gură la fiecare episod.

Virgin River: Sezonul 2 trailer

Filme Netflix noiembrie 2020

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile

Un film pe care îl poți urmări de pe 1 noiembrie pe Netflix și care prezintă povestea unei mame singure, care se îndrăgostește de un tânăr student de la drept și toate planurile îi sunt date peste cap.

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile trailer

Mother

O mamă care începe să se simtă în pericol odată ce conștientizează că fiul său poate realiza controlul ei bolnav asupra lui. În loc să facă lucrurile să meargă, aceasta împinge întreaga familie către o tragedie din care le va fi greu să mai scape.

Operation Christmas Drop

O asistentă a unui om politic cu influență, foarte muncitoare și perfecționistă, pare să-și dea viața peste cap atunci când se îndrăgostește de căpitanul bazei forțelor aeriene americane de la tropice, pe care venise să o închidă.

Operation Christmas Drop trailer

The Spongebob Movie: Sponge on the Run

Un film despre sacrificiu și prietenie adevărată care poate fi urmărit pe Netflix din 5 octombrie. Prietenul cel mai bun al lui Spongebob este răpit, moment în care acesta pornește împreună cu Patrick într-o misiune dincolo de fundul oceanului pentru a-l salva.

The Spongebob Movie: Sponge on the Run trailer

What We Wanted

Un cuplu proaspăt căsătorit se află în vacanță în Sardinia, acolo unde trece prin multe momente de impas, iar căsnicia le este pusă la mare încercare. Ei au probleme cu fertilitatea și pare că nici măcar familia la care ei sunt cazați nu îi ajută în niciun sens.

What We Wanted trailer

Jingle Jangle: A christmas Journey

Un fabricant de jucării care fusese fericit în trecut, până să fie trădat de ucenicul său, pare că începe din nou să simtă iubirea și fericirea atunci când nepoata sa îi bate la ușă. O speranță i se arată și e pregătit să lupte pentru ea.

Jingle Jangle: A christmas Journey trailer

Filme Netflix noiembrie 2020 – The Live Ahead

Un film de poveste în luna noiembrie pe Netflix în care o vei putea urmări pe o evreică în vârstă, care face toate eforturile pentru a ajuta un tânăr musulman să-și găsească drumul către familie și credință.

The Live Ahead trailer

The Princess Switch: Switched Again

Chiar înainte de încoronarea ducesei Margaret, dublura lui Stacy pare că îi pune bețe în roate, deoarece vrea să-și rezolve ceva probleme sentimentale, însă nu face altceva decât să încurce și să strice chiar și planurile celorlalți.

The Princess Switch: Switched Again trailer

Filme Netflix noiembrie 2020 – Alien Xmas

Plecat într-o misiune periculoasă cu gândul de a fura de la Moș Crăciun și prietenii său de la Polul Nord, un mic extraterestru pare că abia acum află ce înseamnă cu adevărat spiritul sărbătorilor și planul făcut parcă nu se mai realizează la fel.

Alien Xmas trailer

If Anything Happens I Love You

Un film nou pe Netflix care spune povestea a doi părinți îndurerați care trec printr-un șoc emoțional în urma unei tragedii, deoarece au suferit pierderea unei persoane dragi.

Dolly Parton’s Christmas on the Square

Chiar dacă sunt sărbătorile de iarnă și totul ar trebui să fie mult mai frumos și deosebit acum, pentru o femeie cu o inimă de piatră pare că nici măcar asta nu contează. Ea este hotărâtă să-și vândă pământul din orașul natal și ar face orice pentru asta. Rămâne de văzut dacă planurile ei se schimbă și dacă magia sărbătorilor o înduioșează.

Dolly Parton’s Christmas on the Square trailer

The Christmas Chronicles

O amenințare răsună în întreg orașul din partea unui scandalagiu misterios, care spune că vrea să pună capăt Crăciunului pentru totdeauna. Însă, o adolescentă pare că îl întâlnește pe Moș Crăciun și lucrurile se schimbă.

The Christmas Chronicles trailer

Filme Netflix noiembrie 2020 – The Call

Un film nou și cu o acțiune foarte interesantă debutează pe Netflix în luna noiembrie. O femeie decide să se întoarcă în fosta ei casă după ce n-a mai locuit mai bine de 20 de ani, iar aici găsește un telefon vechi care îi permite să vorbească cu cine a locuit acolo în tot acest timp.

The Call trailer

Dont Listen

Unul dintre cele mai bune filme horror, care spune povestea unei mame ce și-a îngropat fiul după o moarte ciudată în noua lor casă. Femeia pare că aude un strigăt de ajutor fantomatic și decide să ceară ajutorul unui specialist în domeniul paranormalului pentru a afla ce se petrece cu adevărat.

Don’t Listen trailer

The Beast

Un tată trece printr-o adevărată tragedie atunci când îi este răpită fiica și decide să meargă chiar el pentru a-i căuta pe vinovați. Însă, din dorința sa mare de a-i găsi pe făptași, ajunge să fie chiar el suspect.

Finding Agnes

Un copil abandonat decide că trebuie să treacă peste greșelile pe care mama sa le-a făcut în trecut și merge în căutarea ei pentru a se împăca. Călătoria este plină de peripeții.

Finding Agnes trailer

Documentare Netflix noiembrie 2020

  • Shawn Mendes: In Wonder
  • Flavorful Origins: Gansu Cuisine
  • Dance Dreams: Hot Chocolate Nutcracker
  • Trial
Flavorful Origins: Gansu Cuisine trailer

Filme pentru copii de urmărit pe Netflix în noiembrie 2020

  • Trash Truck
  • The Boss Baby: Back in Business
  • A Go! Go! Cory Carson Christmas
  • Wonderoos: Holiday Holiday
The Boss Baby: Back in Business trailer

Sursă foto: Shutterstock.com

Citeşte şi:

Halloween 2020 – Ce filme putem vedea pe Netflix anul acesta

Filme SF – Top 20 de filme SF pe care să le vezi într-o viață

Filme acțiune – cele mai bune filme de acțiune pe care nu trebuie să le ratezi

Scandal în Spania! A refuzat momentul de reculegere pentru Maradona: „Nu omagiez un violator, un abuzator și un pedofil!”
PARTENERI - GSP.RO
Scandal în Spania! A refuzat momentul de reculegere pentru Maradona: „Nu omagiez un violator, un abuzator și un pedofil!”
GEST FABULOS făcut de Monica Gabor pentru Irinel Columbeanu după ce acesta a ajuns sărac lipit
PARTENERI - PLAYTECH
GEST FABULOS făcut de Monica Gabor pentru Irinel Columbeanu după ce acesta a ajuns sărac lipit
Horoscop 1 decembrie 2020. Berbecii trebuie să fie ei cei rezonabili, care caută soluții, nu motive de gâlceavă
HOROSCOP
Horoscop 1 decembrie 2020. Berbecii trebuie să fie ei cei rezonabili, care caută soluții, nu motive de gâlceavă
Noi simptome asociate infectării cu SARS-CoV-2. Primele semne care ar trebui să ne atragă atenția
Știrileprotv.ro
Noi simptome asociate infectării cu SARS-CoV-2. Primele semne care ar trebui să ne atragă atenția
ŞOC! Băiatul care a prevestit pandemia anunţă o nouă TRAGEDIE pentru omenire. Ce urmează să se întâmple între decembrie 2020 şi martie 2021
Telekomsport
ŞOC! Băiatul care a prevestit pandemia anunţă o nouă TRAGEDIE pentru omenire. Ce urmează să se întâmple între decembrie 2020 şi martie 2021