Filmele de groaza nu pot fi vizionate de toată lumea. Suspansul, adrenalina, emoțiile sau tensiunea la cote maxime sunt doar câteva dintre sentimentele pe care le trăiești atunci când te uiți la un film de groază. Mai jos ți-am făcut un top al celor mai bune filme horror din toate timpurile. Trebuie neapărat să le vezi!

Top 20 cele mai bune filme horror pe care trebuie să le vezi

Film Horror – The Poughkeepsie Tapes

Sute de înregistrări video cu torturi și crime se găsesc într-o casă abandonată, iar toate aceste dovezi dezvăluie supremația unei decade de teroare a unui ucigaș în serie. Înregistrările fac parte din colecția tulburătoare de dovezi de crime la care polițiștii au luat parte vreodată. Misterul începe să se dezvăluie o dată cu filmările de pe casete, dar și cu interviurile FBI-ului și victimelor familiilor.

 • Urmărește trailerul filmului The Poughkeepsie Tapes

Film de groază – Hereditary – anul 2018

Unul dintre cele mai înfricoșătoare filme de groază, pe care criticii de film îl consideră cel mai bun film horror al anului. Povestea filmului horror începe atunci când Ellen Graham moare, iar fiica sa începe să descopere tot mai multe secrete terifiante despre moștenirea familiei. Pe măsură ce descoperă, aceasta își dă seama că a moștenit o soartă sinistră pe care va trebui să o depășească.

Ce a răspuns Klaus Iohannis când a fost întrebat de Libertatea de ce susține un guvern care minte mai rău ca guvernul Ponta la Colectiv în legătură cu infecțiile nosocomiale
Recomandări
Ce a răspuns Klaus Iohannis când a fost întrebat de Libertatea de ce susține un guvern care minte mai rău ca guvernul Ponta la Colectiv în legătură cu infecțiile nosocomiale
 • Urmărește trailerul filmului Hereditary

Film Horror – The Babadook – anul 2014

Rămasă doar cu fiul ei, după moartea soțului într-un mod violent, o mamă singură este îngrozită de teama fiului ei de a rămâne într-o casă în care s-ar putea ascunde un monstru. La scurt timp, își dau seama că o prezență sinistră le dă târcoale, moment în care viața lor se schimbă complet.

 • Urmărește trailerul filmului The Babadook
Filme horror - fantomele din filmele horrorIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Film de groaza – Paranormal Activity – anul 2007

Film horror american în care vei urmări povestea unui cuplu tânăr, Katie și Michay, care sunt bântuiți de o entitate supranaturală în casa lor. Aceștia își dau seama că se petrec evenimente ciudate în casa lor, dar nu știu ce anume îi bântuie, așa că decid să instaleze o cameră cu ajutorul căreia înregistrează evenimentele anormale. Multe dintre întâmplările din filmul de groază prezentat sunt bazate pe întâmplări adevărate.

Cum au ajuns partidele să fure startul alegerilor parlamentare: ”Am înțeles să renunț la găleți și tricouri că e mită, dar să nu am voie să mă promovez în campanie e aberant!”. Reacția AEP
Recomandări
Cum au ajuns partidele să fure startul alegerilor parlamentare: ”Am înțeles să renunț la găleți și tricouri că e mită, dar să nu am voie să mă promovez în campanie e aberant!”. Reacția AEP
 • Urmărește trailerul filmului Paranormal Activity

Film Horror – Eraserhead – anul 1977

Este un film de groază filmat în alb-negru în care vei urmări povestea lui Henry Spencer, care rămâne în grija copilului său deformat, într-un mediu industrial părăsit. Pe tot parcursul filmului, Spencer are halucinații și vise legate atât de copil, cât și de Doamna din Radiator. Filmările filmului de groază au durat mai mulți ani din cauza dificultăților de a strânge fonduri.

 • Urmărește trailerul filmului Eraserhead

Film Horror – Rosemarys Baby – anul 1968

Este un film american psihologic de groază în care vei urmări povestea unei femei însărcinate, care se teme de soțul ei deoarece acesta ar fi făcut un pact cu vecinii lor, promițându-le copilul pentru a fi folosit ca sacrificiu uman în ritualuri oculte. Bărbatul ar fi făcut toate aceste acțiuni, pentru a obține succesul în cariera sa de actor.

Klaus Iohannis, critici la adresa prefectului de București: „Oamenii au dreptul să fie informați”
Recomandări
Klaus Iohannis, critici la adresa prefectului de București: „Oamenii au dreptul să fie informați”
 • Urmărește trailerul filmului Rosemary’s Baby

Film de groaza – The Shining – anul 1980

Film horror psihologic în care vei afla povestea unui scriitor, care acceptă slujba de supraveghetor al unui hotel, spațiu ce pe timp de iarnă este extrem de pustiu. Fiul scriitorului are abilități de mediul și este în stare să vadă lucruri din trecut și viitor, dar și fantomele care locuiesc în hotel. Scriitorul începe să aibă accese de nebunie, încercând să își ucidă propriul copil și soția.

 • Urmărește trailerul filmului The Shining

Film Horror – The Blob – anul 1988

Film de groază cu monștri unde, un meteorit se prăbușește lângă orașul Arborville, California. Un bătrân, aflat în trecere în zonă, descoperă o substanță într-o sferă care arată ca o gelatină (picătură) și care i se lipește de mâini. Starea acestuia de sănătate se înrăutățește instant, iar trei liceeni care îl găsesc pe bătrân hotărăsc să îl ducă la spital. Unul dintre liceeni intră și el în contact cu gelatina și moare la fel ca bătrânul.

 • Urmărește trailerul filmului The Blob

Film Horror – The Fly – anul 1986

Film SF de groază clasificat pe locul 33 în topul 100 Scariest Movie Moments realizat de Bravo (canal național de televiziune din Statele Unite ale Americii).

Film înfricoșător în care, personajul principal Jeff Goldblum, un om de știință foarte ambițios devine jumătate muscă pe parcursul unui experiment de teleportare.

 • Urmărește trailerul filmului The Fly

Film Horror – The Ring – anul 2002

Filmul de groază care prezintă evenimente din jurul aceleiași premize din filmele anterioare. O persoană care urmărește o casetă video cu imagini de groază, primește un telefon unde i se spune că peste șapte zile va muri. Caseta video este primită de mai mulți oameni din oraș, ba chiar și câțiva tineri care vizionează caseta într-o mini-vacanță, primesc apelul cu avertizarea, însă nu îl iau în seamă și toți mor în aceeași noapte.

 • Urmărește trailerul filmului The Ring

Film Horror – Videodrome – anul 1983

Film de groază canadian în care scenariul descrie un semnal TV foarte violent, care seduce și controlează telespectatorii. Directorul executiv al postului de televiziune se împiedică de un semnal TV cu violență extremă și tortură. Straturile conspirației se dezvăluie o dată cu descoperirea sursei semnalului, în timp ce acesta pierde contactul cu realitatea.

 • Urmărește trailerul filmului Videodrome

Film Horror – Dawn of the Dead – anul 1978

Cunoscut pe plan internațional și ca Zombi, filmul de groază este considerat unul dintre cele mai remarcabile filme cu și despre zombie. Filmul îți arată cum, în urma unei epidemii mondiale, toți oamenii se transformă în zombie. Filmul este interzis persoanelor sub 18 ani.

 • Urmărește trailerul filmului Dawn of the Dead

Film Horror – The Texas Chainsaw Massacre – anul 1974

Este o serie cinematografică de filme de groază format din șase filme, benzi desenate și un joc video. Filmul original, cât și continuarea acestuia au fost regizate de Tobe Hooper, iar următorii regizori au păstrat mecanismele primului film.

 • Urmărește trailerul filmului The Texas Chainsaw Massacre

Film Horror – The Thing – anul 1982

Un film de groază SF care se referă la o formă de viață extraterestră parazitară, care asimilează alte organisme și le imită. Ființele se infiltrează într-o stație de cercetare din Antartica, iau aspectul unor cercetători pe care îi ucid, ceea ce duce la apariția paranoiei în grup.

 • Urmărește trailerulul filmului The Thing

Film Horror – Jaws – anul 1975

Film de groază ce a fost clasat pe locul 1 în tipul 100 Scariest Movie Moments realizat de Bravo. Este un film bazat pe romanul cu același nume unde, șeful insulei Amity, o locație fictivă, încearcă să protejeze oamenii de atacurile unui rechin alb gigant.

 • Urmărește trailerul filmului Jaws

Film Horror – A Nightmare on Elm Street – anul 1984

Film de groază a cărei acțiune se învârte în jurul a câtorva adolescenți care sunt deja terorizați în coșmarurile lor de fantoma unui criminal în serie numit Freddy Krueger. Filmul a fost clasat pe locul 17 in topul 100 Scariest Movie Moments realizat de Bravo și a primit nominalizare pentru Premiul Saturn, cel mai bun film Horror.

 • Urmărește trailerul filmului A Nightmare on Elm Street

Film Horror – Insidious – anul 2010

Film de groază american care prezintă povestea unui cuplu al cărui fiu ajunge într-o formă inexplicabilă de comă și ajunge să fie posedat de fantome dintr-o dimensiune astrală. A avut încasări de peste 95 de milioane de dolari, cu un buget de 1,5 milioane de dolari.

 • Urmărește trailerul filmului Insidious

Film Horror – Alien – 1979

Film SF de groază care a primit Premiul Oscar pentru cele mai bune efecte vizuale, Premiile Saturn pentru cel mai bun film SF, cea mai bună regie pentru Scott și pentru cea mai bună actriță secundară, Cartwright.
Nava spațială terestră Nostromo, vizitează un asteroid, iar după ce recepționează un semnal necunoscut, descoperă că acesta provine de pe o navă spațială extraterestră abandonată. Înt impul explorării, observă un obiect ciudat asemenea unui ou, din care iese o creatură ce se atașează pe fața lui și îl face inconștient.

 • Urmărește trailerul filmului Alien

Film Horror – Carrie – anul 1976

Filmul de groază care îi spune povestea lui Carrie White, o adolescentă timidă care, din cauza persecuțiilor colegilor de școală, dar și a mamei, descoperă ca are o putere înspăimântătoare, telechinezia. Aceasta se transformă într-un demon răzbunător.

 • Urmărește trailerul filmului Carrie

Film Horror – The Descent – anul 2005

Film de groază britanic care prezintă povestea a șase femei care, după ce ajung într-un sistem de peșteri neexplorate, devin captive și vânate de humanoizi carnivori din troglofauna. Filmările au avut loc în Marea Britanie, iar scenele exterioare au fost filmate în Ashridge Park, Buckinghamshire. Producătorii au considerat că filmarea într-o peșteră adevărată este prea periculoasă și consumatoare de timp.

 • Urmărește trailerul filmului The Descent
Trailer The descent
Citeşte şi:

Filme SF – Top 20 de filme SF pe care să le vezi într-o viață

Filme Comedie – Top 20 cele mai bune filme de comedie din toate timpurile

Filme pentru copii în limba română – cele mai frumoase filme vechi pentru copii

Filme acțiune – cele mai bune filme de acțiune pe care nu trebuie să le ratezi

Bancul care îl scoate din sărite pe Putin! O vedetă din Rusia a îndrăznit să-l posteze pe net: „De ce nu reușește ....”
PARTENERI - GSP.RO
Bancul care îl scoate din sărite pe Putin! O vedetă din Rusia a îndrăznit să-l posteze pe net: „De ce nu reușește ....”
BOMBĂ! Irinel Columbeanu nu e sărac! Câte milioane de euro mai are, de fapt! Mega-răsturnare de situație
PARTENERI - PLAYTECH
BOMBĂ! Irinel Columbeanu nu e sărac! Câte milioane de euro mai are, de fapt! Mega-răsturnare de situație
Horoscop 20 octombrie 2020. Taurii trebuie să fie deschiși la nou, dar și să facă o selecție a acestor noutăți
HOROSCOP
Horoscop 20 octombrie 2020. Taurii trebuie să fie deschiși la nou, dar și să facă o selecție a acestor noutăți
Astroloaga care a prezis pandemia de Covid-19 a făcut noi predicții pentru perioada următoare. Ce se va întâmpla cu coronavirusul
Știrileprotv.ro
Astroloaga care a prezis pandemia de Covid-19 a făcut noi predicții pentru perioada următoare. Ce se va întâmpla cu coronavirusul
VIDEO ŞOC | Ce fac aceste asistente dintr-un spital COVID: ”Batjocoresc morţii”. Şefii spitalului au confirmat incidentul
Telekomsport
VIDEO ŞOC | Ce fac aceste asistente dintr-un spital COVID: ”Batjocoresc morţii”. Şefii spitalului au confirmat incidentul