Filmele de groaza nu pot fi vizionate de toată lumea. Suspansul, adrenalina, emoțiile sau tensiunea la cote maxime sunt doar câteva dintre sentimentele pe care le trăiești atunci când te uiți la un film de groază. Mai jos ți-am făcut un top al celor mai bune filme horror din toate timpurile. Trebuie neapărat să le vezi!

Top 40 cele mai bune filme horror pe care trebuie să le vezi

Filme de groază 2023 – The Boogeyman

Filmul ce a avut premiera în luna iunie a anului 2023, prezintă poveste unei adolescente și sora ei mai mică, încă suferind după moartea mamei lor. Acestea încep să fie terorizate în propria casă de o prezență sadică și sunt nevoite să își scoată tatăl din letargia provocată de pierderea avută.

Beau is afraid

Beau nu se simte deloc bine după moartea subită a mamei lui, iar medicamentele pe care i le prescrie terapeutul nu par a fi o soluție salvatoare pentru el, din contră, pare că doar i se îngreunează viața. Acesta își confruntă trecutul, prezentul și viitorul, și ajunge în punctul în care este nevoit să își învingă chiar și cele mai întunecate frici, pentru a ajunge să-și îndeplinească visele.

Cele mai noi filme horror – Evil dead rise

Cât ne costă incompetența ASF: fiecare șofer plătește suplimentar 132 de lei la RCA, iar o firmă achită în plus 257 de lei, din cauza falimentelor City și Euroins. Factura totală: 1,3 miliarde de euro
Recomandări
Cât ne costă incompetența ASF: fiecare șofer plătește suplimentar 132 de lei la RCA, iar o firmă achită în plus 257 de lei, din cauza falimentelor City și Euroins. Factura totală: 1,3 miliarde de euro

Este filmul horror cu o acțiune care se desfășoară din pădure în oraș. Două surori întrîinate, a căror reuniune a fost oprită de apariția demonilor ce posedează oameni, împingându-i într-o bătălie pentru supraviețuire, se confruntă cu o viață de familie de coșmar.

Filme de groază 2023 – Renfield

Filmul horror aduce în prim plan povestea modernă și monstruoasă a servitorului loial al lui Dracula, Renfield. Acesta este asistenul torturat al celui mai narcisist șef din istorie, și este forțat să procure prada stăpânului său și să execute orice comandă, indiferent de felul acesteia.

The Black Demon

Este filmul de groază în care vei putea urmări povestea lui Paul Struges, care ăși duce familia în vacanță la Bahia Azul, însă orașul pe care el și soția lui îl cunoșteau, a dispărut în mod misterios. Aici, din adâncurile oceanului apare un Megalodon masiv, cunoscut în legendele locale și sub denumirea de Demonul Negru.

Filme horror 2023 – Knock at the Cabin

Un film horror apărut la începutul anului 2023, unde vei putea urmări povestea unei familii care se află într-o vacanță la o cabană izolată, de unde sunt luați ostatici de către patru străini înarmați. Aceștia le cer familiei să facă o alegere nu tocmai prietenoasă, pentru a evita apocalipsa.

Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România
Recomandări
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

Filme de groază noi – Sick

Un film horror care spune povestea unei studente, Parker, care, în aprilie 2020, în timpul pademiei, o duce pe cea mai bună prietenă a sa, Miri, la casa familiei sale de pe lac, pentru a o pune în carantină. Însă, chiar dacă aici păreau liniștite și fericite, Parker pare că primește mesaje care le deranjează pe amândouă și care par să le transforme mini vacanța într-un înfiorătare, ba chiar într-o adevărată luptă pentru supraviețuire.

We have a ghost

Un film horror, dar și cu scene comice pe alocuri, care aduce în prim plan o fantomă pe nume Ernest, care pare să bântuie o nouă casă, dar și viața unei familii. Kevin, membrul familie, și Ernest decid să desopere adevărul despre trecutul fantomei, iar de aici devin ținta CIA.

Infinity Pool

James și Em par să se bucure de cea mai frumoasă vacanță a lor, într-un resort izolat, cu plaje perfecte și personal amabil. Însă, cei doi sunt ademeniți de Gabi, o tânără misterioasă, și pleacă în afara resortului, acolo unde descoperă o lume total diferită, violentă, care pare să le schimbe viața.

Cui îi este utilă suspendarea din funcție a judecătoarei care a mestecat gumă la procesul lui Vlad Pascu
Recomandări
Cui îi este utilă suspendarea din funcție a judecătoarei care a mestecat gumă la procesul lui Vlad Pascu

Tin & Tina

Un cuplu tânăr care, după pierdea unei sarcini, și trauma provocată, decid să adopte doi gemeni speciali, de la o mănăstire. Pe măsură ce îi cunosc pe aceștia, observă că obsesia lor pentru religie devine tot mai deranjantă, iar de aici încep problemele pentru întreaga familie.

Film Horror – The Poughkeepsie Tapes

Sute de înregistrări video cu torturi și crime se găsesc într-o casă abandonată, iar toate aceste dovezi dezvăluie supremația unei decade de teroare a unui ucigaș în serie. Înregistrările fac parte din colecția tulburătoare de dovezi de crime la care polițiștii au luat parte vreodată. Misterul începe să se dezvăluie o dată cu filmările de pe casete, dar și cu interviurile FBI-ului și victimelor familiilor.

  • Urmărește trailerul filmului The Poughkeepsie Tapes

Film de groază – Hereditary – anul 2018

Unul dintre cele mai înfricoșătoare filme de groază, pe care criticii de film îl consideră cel mai bun film horror al anului. Povestea filmului horror începe atunci când Ellen Graham moare, iar fiica sa începe să descopere tot mai multe secrete terifiante despre moștenirea familiei. Pe măsură ce descoperă, aceasta își dă seama că a moștenit o soartă sinistră pe care va trebui să o depășească.

  • Urmărește trailerul filmului Hereditary

Film Horror – The Babadook – anul 2014

Rămasă doar cu fiul ei, după moartea soțului într-un mod violent, o mamă singură este îngrozită de teama fiului ei de a rămâne într-o casă în care s-ar putea ascunde un monstru. La scurt timp, își dau seama că o prezență sinistră le dă târcoale, moment în care viața lor se schimbă complet.

  • Urmărește trailerul filmului The Babadook
Filme horror - fantomele din filmele horrorIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Film de groaza – Paranormal Activity – anul 2007

Film horror american în care vei urmări povestea unui cuplu tânăr, Katie și Michay, care sunt bântuiți de o entitate supranaturală în casa lor. Aceștia își dau seama că se petrec evenimente ciudate în casa lor, dar nu știu ce anume îi bântuie, așa că decid să instaleze o cameră cu ajutorul căreia înregistrează evenimentele anormale. Multe dintre întâmplările din filmul de groază prezentat sunt bazate pe întâmplări adevărate.

  • Urmărește trailerul filmului Paranormal Activity

Film Horror – Eraserhead – anul 1977

Este un film de groază filmat în alb-negru în care vei urmări povestea lui Henry Spencer, care rămâne în grija copilului său deformat, într-un mediu industrial părăsit. Pe tot parcursul filmului, Spencer are halucinații și vise legate atât de copil, cât și de Doamna din Radiator. Filmările filmului de groază au durat mai mulți ani din cauza dificultăților de a strânge fonduri.

  • Urmărește trailerul filmului Eraserhead

Film Horror – Rosemarys Baby – anul 1968

Este un film american psihologic de groază în care vei urmări povestea unei femei însărcinate, care se teme de soțul ei deoarece acesta ar fi făcut un pact cu vecinii lor, promițându-le copilul pentru a fi folosit ca sacrificiu uman în ritualuri oculte. Bărbatul ar fi făcut toate aceste acțiuni, pentru a obține succesul în cariera sa de actor.

  • Urmărește trailerul filmului Rosemary’s Baby

Film de groaza – The Shining – anul 1980

Film horror psihologic în care vei afla povestea unui scriitor, care acceptă slujba de supraveghetor al unui hotel, spațiu ce pe timp de iarnă este extrem de pustiu. Fiul scriitorului are abilități de mediul și este în stare să vadă lucruri din trecut și viitor, dar și fantomele care locuiesc în hotel. Scriitorul începe să aibă accese de nebunie, încercând să își ucidă propriul copil și soția.

  • Urmărește trailerul filmului The Shining

Film Horror – The Blob – anul 1988

Film de groază cu monștri unde, un meteorit se prăbușește lângă orașul Arborville, California. Un bătrân, aflat în trecere în zonă, descoperă o substanță într-o sferă care arată ca o gelatină (picătură) și care i se lipește de mâini. Starea acestuia de sănătate se înrăutățește instant, iar trei liceeni care îl găsesc pe bătrân hotărăsc să îl ducă la spital. Unul dintre liceeni intră și el în contact cu gelatina și moare la fel ca bătrânul.

  • Urmărește trailerul filmului The Blob

Film Horror – The Fly – anul 1986

Film SF de groază clasificat pe locul 33 în topul 100 Scariest Movie Moments realizat de Bravo (canal național de televiziune din Statele Unite ale Americii).

Film înfricoșător în care, personajul principal Jeff Goldblum, un om de știință foarte ambițios devine jumătate muscă pe parcursul unui experiment de teleportare.

  • Urmărește trailerul filmului The Fly

Film Horror – The Ring – anul 2002

Filmul de groază care prezintă evenimente din jurul aceleiași premize din filmele anterioare. O persoană care urmărește o casetă video cu imagini de groază, primește un telefon unde i se spune că peste șapte zile va muri. Caseta video este primită de mai mulți oameni din oraș, ba chiar și câțiva tineri care vizionează caseta într-o mini-vacanță, primesc apelul cu avertizarea, însă nu îl iau în seamă și toți mor în aceeași noapte.

  • Urmărește trailerul filmului The Ring

Film Horror – Videodrome – anul 1983

Film de groază canadian în care scenariul descrie un semnal TV foarte violent, care seduce și controlează telespectatorii. Directorul executiv al postului de televiziune se împiedică de un semnal TV cu violență extremă și tortură. Straturile conspirației se dezvăluie o dată cu descoperirea sursei semnalului, în timp ce acesta pierde contactul cu realitatea.

  • Urmărește trailerul filmului Videodrome

Film Horror – Dawn of the Dead – anul 1978

Cunoscut pe plan internațional și ca Zombi, filmul de groază este considerat unul dintre cele mai remarcabile filme cu și despre zombie. Filmul îți arată cum, în urma unei epidemii mondiale, toți oamenii se transformă în zombie. Filmul este interzis persoanelor sub 18 ani.

  • Urmărește trailerul filmului Dawn of the Dead

Film Horror – The Texas Chainsaw Massacre – anul 1974

Este o serie cinematografică de filme de groază format din șase filme, benzi desenate și un joc video. Filmul original, cât și continuarea acestuia au fost regizate de Tobe Hooper, iar următorii regizori au păstrat mecanismele primului film.

  • Urmărește trailerul filmului The Texas Chainsaw Massacre

Film Horror – The Thing – anul 1982

Un film de groază SF care se referă la o formă de viață extraterestră parazitară, care asimilează alte organisme și le imită. Ființele se infiltrează într-o stație de cercetare din Antartica, iau aspectul unor cercetători pe care îi ucid, ceea ce duce la apariția paranoiei în grup.

  • Urmărește trailerulul filmului The Thing

Film Horror – Jaws – anul 1975

Film de groază ce a fost clasat pe locul 1 în tipul 100 Scariest Movie Moments realizat de Bravo. Este un film bazat pe romanul cu același nume unde, șeful insulei Amity, o locație fictivă, încearcă să protejeze oamenii de atacurile unui rechin alb gigant.

  • Urmărește trailerul filmului Jaws

Film Horror – A Nightmare on Elm Street – anul 1984

Film de groază a cărei acțiune se învârte în jurul a câtorva adolescenți care sunt deja terorizați în coșmarurile lor de fantoma unui criminal în serie numit Freddy Krueger. Filmul a fost clasat pe locul 17 in topul 100 Scariest Movie Moments realizat de Bravo și a primit nominalizare pentru Premiul Saturn, cel mai bun film Horror.

  • Urmărește trailerul filmului A Nightmare on Elm Street

Film Horror – Insidious – anul 2010

Film de groază american care prezintă povestea unui cuplu al cărui fiu ajunge într-o formă inexplicabilă de comă și ajunge să fie posedat de fantome dintr-o dimensiune astrală. A avut încasări de peste 95 de milioane de dolari, cu un buget de 1,5 milioane de dolari.

  • Urmărește trailerul filmului Insidious

Film Horror – Alien – 1979

Film SF de groază care a primit Premiul Oscar pentru cele mai bune efecte vizuale, Premiile Saturn pentru cel mai bun film SF, cea mai bună regie pentru Scott și pentru cea mai bună actriță secundară, Cartwright.
Nava spațială terestră Nostromo, vizitează un asteroid, iar după ce recepționează un semnal necunoscut, descoperă că acesta provine de pe o navă spațială extraterestră abandonată. Înt impul explorării, observă un obiect ciudat asemenea unui ou, din care iese o creatură ce se atașează pe fața lui și îl face inconștient.

  • Urmărește trailerul filmului Alien

Film Horror – Carrie – anul 1976

Filmul de groază care îi spune povestea lui Carrie White, o adolescentă timidă care, din cauza persecuțiilor colegilor de școală, dar și a mamei, descoperă ca are o putere înspăimântătoare, telechinezia. Aceasta se transformă într-un demon răzbunător.

  • Urmărește trailerul filmului Carrie

Film Horror – The Descent – anul 2005

Film de groază britanic care prezintă povestea a șase femei care, după ce ajung într-un sistem de peșteri neexplorate, devin captive și vânate de humanoizi carnivori din troglofauna. Filmările au avut loc în Marea Britanie, iar scenele exterioare au fost filmate în Ashridge Park, Buckinghamshire. Producătorii au considerat că filmarea într-o peșteră adevărată este prea periculoasă și consumatoare de timp.

  • Urmărește trailerul filmului The Descent
Trailer The descent

Dr. Jekyll and Mr. Hyde (1931)

Considerat unul dintre cele mai horror filme din lume, Dr. Jekyll and Mr. Hyde este un clasic al genului de groază.

Conform povestirii lui Robert Louis Stevenson, Doctorul Henry Jekyll crede că omul are două părți distincte – una pozitivă și una întunecată. Incercand sa devina un om liber, el experimenteaza cu diferite substante chimice, separarea celor doua ego-uri. Aluneca astfel in intunecata personalitate a lui Hyde si incepe sa comita crime ingrozitoare.

Regia îi aparține lui Rouben Mamoulian, scenariul este scris de Samuel Hoffenstein și Percy Health, iar din distribuție amintim pe Fredric March, Holmes Herbert, Rose Hobart, Halliweell Hobbes sau Miriam Hopkins.

The Orphanage (2007)

Laura are parte de cea mai fericită zi din viața ei când reușește să cumpere și să redeschidă orfelinatul în care a crescut. Femeia descoperă că locul are un efect pozitiv asupra fiului ei: imaginația lui este tot mai dezvoltată. Dar, curând, își dă seama că jocurile pe care le joacă cu prietenul lui invizibil sunt dovada unei prezențe malefice. Când întâmplările din orfelinat amenință siguranța familiei, Laura cheamă o echipă de parapsihologi pentru a descoperi sursa acestora.

Us (2019)

După ce a provocat un șoc în cultura contemporană și a schimbat regulile genului horror cu debutul său regizoral, Fugi!, un film provocator și cu conștiiință socială, vizionarul Jordan Peele, câștigător al premiului Oscar, revine cu un alt coșmar original scris, regizat și produs de el.

Amplasat în peisajul emblematic al plajei din Carolina de Nord, Noi, produs de Monkeypaw Productions, îi are ca protagoniști pe Lupita Nyongo, câștigătoare a premiului Oscar, în rolul lui Adelaide Wilson, o femeie care se întoarce la casa de vacanță unde și-a petrecut copilăria, împreună cu soțul ei, Gabe (Winston Duke), și cu cei doi copii ai lor, pentru o binemeritată vacanță de vară.

Frământată de o traumă din copilărie, inexplicabilă și încă nerezolvată, adusă acum la suprafață și agravată de o serie de coincidențe bizare, Adelaide devine tot mai sigură că ceva cumplit urmează să i se întâmple familiei ei.

După ce petrec o zi tensionată la plajă cu prietenii lor, familia Tyler, Adelaide și familia ei se întorc la casa lor de vacanță. Dar, când cade înserarea, membrii familiei Wilson observă patru siluete care se țin de mână și refuză să plece de pe aleea de la intrarea în casa lor. Spre oroarea lor, descoperă că cele patru siluete sunt, de fapt, dubluri ale lor, doppelgangeri care au venit peste ei cu un scop precis.

Get Out (2017)

Chris (Daniel Kaluuya) și iubita sa, Rose (Allison Williams), au ajuns în relația lor la etapa în care acesta urmează să cunoască părinții fetei, pe Missy (Catherine Keener) și Dean (Bradley Whitford).

La început, Chris crede că amabilitatea exagerată a părinților fetei este doar emoție provocată de eforturile acestora de a se obișnui cu idea că aceasta e într-o relație interrasială, dar, pe măsură ce trece timpul, o serie de descoperiri bizare și din ce în ce mai tulburătoare îi dezvăluie un adevăr atât de cumplit cum nu și-ar fi putut imagina vreodată.

În acest thriller captivant îi vom mai vedea pe Caleb Landry Jones (X-Men series), Stephen Root (No Country for Old Men), Milton (The Carmichael Show), Betty Gabriel (The Purge: Election Year), Marcus Henderson (Petes Dragon) și Lakeith Stanfield (Straight Outta Compton).

Fugi! are scenariul și regia semnate de Jordan Peele (membru al duo-ului de comedieni Key and Peele), și este produs de Jason Blum, de la compania de producție Blumhouse, și de Sean McKittrick (Donnie Darko, Bad Words), Edward H. Hamm Jr. (Bad Words) și Jordan Peele.

A quiet place (2017)

O familie cu doi copii duce o existență izolată, în liniște deplină, de teama că o amenințare nevăzută care atacă la cel mai mic sunet îi va nimici.

Suntem în anul 2020, într-un decor postapocaliptic. Terra a fost invadată de extratereştri orbi, dar cu un auz extraordinar. Un singur zgomot şi vei fi sfârtecat.

În aceste condiţii, tatăl (Krasinski), mama (Emily Blunt), fiica (Millicent Simmonds) şi fiul (Noah Jupe) încearcă să supravieţuiască la ferma familiei, o provocare mai complicată decât te-ai fi aşteptat, mai ales că mama este însărcinată şi sorocul îi vine curând.

Psycho (1960)

Psycho este considerat cel mai bun film horror de unii dintre cinefili. Anthony Perkins îl interpretează pe Norman Bates, ale cărui casă și motel sunt cele mai neindicate locuri pentru a-ți petrece o seară liniștită. Nimeni nu știe asta mai bine decât Marion Crane (Janet Leigh), ghinionista călătoare a cărei drumeție ia sfârșit în celebra scenă din duș, în această adaptare după romanul omonim de Robert Bloch.

Mai întai un detectiv privat (Martin Balsam), apoi sora lui Marion (Vera Miles) pornesc în căutarea ei până când suspansul și teroarea ating cote maxime, în momentul demascării ucigașului.

Cel mai celebru thriller din istoria cinematografului, cu soluții regizorale încă și azi proaspăte și surprinzătoare, un film care a inspirat generații de regizori.

Despre Psycho, Alfred Hitchcock spunea în 1966: „În Psycho m-au interesat destul de puțin subiectul și personajele. Ceea ce m-a interesat a fost să impresionez publicul cu ajutorul montajului, al imaginii, al benzii sonore și a tot ceea ce este pur tehnic. Este o mare satisfacție pentru noi să folosim arta cinematografică pentru a crea emoție. Și în Psycho am reușit acest lucru”.

Labirintul lui Pan (2006)

Un thriller care se înacdrează șa categoria cele mai bune filme horror prin adâncimea mesajului și mai puțin prin scene violente.

Una dintre cele mai negre parti ale naturii umane este capacitatea de a porni un razboi, si nimic nu e mai pervers sau destructiv decat Razboiul Civil. Acesta separa prieteni si vecini, si invrajbeste frate cu frate. Razboiul Civil din 1936 care a dus la aproape 40 de ani de dictatura a lui Franco, a fost teribil pentru Spania… „Labirintul faunului” așa cum a fost tadus în română, povesteste urmarile razboiului, depasind drama istorica si aducand la viata ororile Spaniei fasciste. Este un thriller cu elemente fantastice si clasice ale genului gore a la Toro.

Anul 1944. Tanara Ofelia (Ivana Baquero) este fortata sa se mute in casa noului tata, acum ca mama sa (Ariadna Gil) trebuie sa nasca. Ea isi uraste noua viata si noul tata, tiranicul capitan Vidal (o incredibil de morbida interpretare din partea lui Sergi Lopez).

Acesta vrea sa anihileze miscarea de partizani care refuza sa asculte de regimul fascist. Ofelia si-a gasit un aliat in Mercedes (Maribel Verdu), servitoarea, care ii ajuta in secret pe rebeli. Fata descopera un labirint langa casa, si acolo il intalneste pe grotescul personaj care pazeste locul, pe Pan (Doug Jones).

O poveste pentru adulti, o dovada a puterii imaginatiei. O poveste gotica pe fundalul represiunii franchiste post-razboi… O poveste fara varsta despre bine si rau, despre curaj si sacrificiu, despre dragoste si pierderi…

It (2017)

Un horror de 135 de minute, filmul horror „IT” are la bază romanul omonim al lui Stephen King, care a înfricoşat mai multe generaţii de cititori. Când copiii din oraşul Derry încep să dispară, un grup de micuţi sunt forţaţi să îşi înfrunte cele mai mari frici odată cu întâlnirea sinistrului clovn Pennywise, a cărui istorie de crime şi violenţă este veche de câteva secole.

Regia: Andrés Muschietti

Actori: Owen Teague,Jaeden Lieberher, Finn Wolfhard, Bill Skarsgård

Cel mai bun film de groază – Dracula (1931)

Sunt multe ecranizările pentru Dracula, după romanul lui Bram Stocker, însă cea din 1931 cu Bela Lugosi este considerată o operă de căpătâi a genului horror, fiind unul dintre filmele de groază de top.

Cu ajutorul lui Renfield, pe care îl transformă cu ușurință în supusul său, contele Dracula se mută pe pământul englezesc, unde își continuă șirul de victime. După o vânzătoare de flori, o tânără din înalta societate este, în aparență, ucisă. Însă atunci când vrea să o transforme și pe prietena acesteia, Mina, în vampir, lucrurile iau o altă întorsătură. Neliniștiți de slui imptomele pe care le prezintă Mina, apropiații acesteia recurg la ajutorul unui specialist care a auzit de vampiri și are câteva metode care să îl ajute în lupta împotriva acestora.

Păsările – The birds (1963) – cel mai bun film horror clasic din toate timpurile

Considerat o capodoperă a genului, Păsările de Hitchcock este printre cele mai cunoscute filme ale acestuia, deşi nu definitoriu, întrucât accentul e pus pe horror-ul iscat de atacurile demente şi sinucigaşe ale păsărilor asupra oamenilor şi nu, ca de obicei, pe psihologicul uman.

Povestea începe ca un triunghi amoros: Mitch Brenner este prins între profesoara din cătunul de la marginea mării, unde trăiesc mama şi sora lui, şi frumoasa şi bogata orăşeană Melanie Daniels, care cumpără o colivie cu păsărele şi porneşte după tânăr, cu cadoul pentru sora acestuia.

Treptat, atmosfera liniştită din Bodega Bay este erodată de comportamentul curios al păsărilor de toate speciile, din zonă, începând cu pescăruşul care o atacă pe Melanie. Situaţia ia o întorsătură foarte urâtă când inaripatele vin cu miile şi se năpustesc asupra copiilor şi apoi şi a celorlalţi oameni, provocând panică, morţi oribile şi distrugeri materiale. Finalul nu vi-l spunem, ca să nu vă speriem…

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentarii (2)

Dori.l   •   24.11.2023, 14:34

Un top interesant. Fiecare poate sa aleaga.

Andreeafunduc   •   02.09.2023, 16:08

Filme de groaza cu numele...

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Ce să pui în cartofii pe care-i faci la cuptor ca să le dai un gust demențial. Vor ieși mai buni ca la restaurant
FANATIK.RO
Ce să pui în cartofii pe care-i faci la cuptor ca să le dai un gust demențial. Vor ieși mai buni ca la restaurant
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Viva.ro
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Poză rară cu Ileana Lazariuc în costum de baie. Și-a sărbătorit ziua la plajă, cu băieții ei. Cum arată azi nepoții lui Țiriac
Libertateapentrufemei.ro
Poză rară cu Ileana Lazariuc în costum de baie. Și-a sărbătorit ziua la plajă, cu băieții ei. Cum arată azi nepoții lui Țiriac
Născută în Elveția, spaniolă 100%, mutată la București. Cum s-a adaptat în România
GSP.RO
Născută în Elveția, spaniolă 100%, mutată la București. Cum s-a adaptat în România
Acesta este cel mai ploios oraș din lume. Nimeni nu se mută aici și e periculos să ieși afară
FANATIK.RO
Acesta este cel mai ploios oraș din lume. Nimeni nu se mută aici și e periculos să ieși afară
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Știrileprotv.ro
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
INTERVIU EXCLUSIV. Cum se simte Elena Cârstea la un an după ce a suferit un AVC. Dezvăluiri despre fiice și soțul american
Unica.ro
INTERVIU EXCLUSIV. Cum se simte Elena Cârstea la un an după ce a suferit un AVC. Dezvăluiri despre fiice și soțul american
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Orangesport.ro
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
16 judeţe şi Bucureşti, sub avertizare cod galben de vreme severă. Ploi, grindină, vijelii şi ninsori la munte, până joi seară
Observatornews.ro
16 judeţe şi Bucureşti, sub avertizare cod galben de vreme severă. Ploi, grindină, vijelii şi ninsori la munte, până joi seară
Horoscop 17 aprilie 2024. Săgetătorii au șansa de a trece la nivelul următor în comunicarea, schimbul de idei și cooperarea cu cei dragi
HOROSCOP
Horoscop 17 aprilie 2024. Săgetătorii au șansa de a trece la nivelul următor în comunicarea, schimbul de idei și cooperarea cu cei dragi
RECOMANDĂRI