Filme Netflix august 2022. Descoperă lista cu cele mai noi filme și seriale pe care le poți urmări începând din august. Vezi și cu ce coduri secrete pe Netflix poți accesa mai multe filme și seriale.

Filmele lunii august pe Netflix

Netflix vine cu filme și seriale noi în luna august, precum și filme documentare, desene animate și anime.

The Sandman

Filme Netflix august 20200 – The Sandman Trailer

Din 5 august, o altă lume ni se deschide când închidem ochii și dormim, un loc numit „Visarea”, unde Sandman, Stăpânul Viselor (Tom Sturridge), insuflă viață celor mai intime temeri și fantezii. Dar când Visul este capturat în mod neașteptat și ținut prizonier timp de un secol, absența sa declanșează o serie de evenimente care vor schimba atât lumea visării, cât și pe cea a treziei pentru totdeauna. Pentru a restabili ordinea, Visul trebuie să călătorească în diferite lumi și fire temporale pentru a repara greșelile făcute în lunga sa existență, a-și vizita prietenii și dușmanii și a întâlni pe parcurs noi entități cosmice și umane.

„Țara în care se fură copii de pe stradă”. Ce știau refugiații ucraineni despre români și România înainte de război și ce spun acum
Recomandări
„Țara în care se fură copii de pe stradă”. Ce știau refugiații ucraineni despre români și România înainte de război și ce spun acum

Bazat pe îndrăgita și premiata serie de benzi desenate de la DC Comics, creată de Neil Gaiman, The Sandman este o combinație de mituri și fantezii întunecate, cu personaje bine conturate, care urmăresc numeroasele aventuri ale Visului de-a lungul a 10 capitole epice. Adaptat de Gaiman, care este și producător executiv. Realizatori: Allan Heinberg și David S. Goyer.

Day Shift

Day Shift Trailer – Filme Netflix august

Jamie Foxx interpretează rolul unui tată care muncește din greu și care pare că nu-și dorește nimic altceva decât să ofere o viață cât mai bună isteței sale fiice. Dar banala lui slujbă de om care curăță piscine ascunde de fapt adevărata sa sursă de venit, precum și faptul că urmărește și ucide vampiri, făcând parte dintr-o uniune internațională a vânătorilor de vampiri. Premiera are loc pe 12 august, pe Netflix.

Loving Adults

Din 26 august are premierra Loving Adults, primul film Netflix în limba daneză, este un thriller plin de întorsături de situație și în care nimic nu este ceea ce pare a fi. Pare că Christian și Leonora au totul. Ei trăiesc viața perfectă alături de fiul lor, care tocmai a fost declarat sănătos după o boală gravă de lungă durată. Viitorul lor pare în sfârșit strălucitor, dar la o petrecere la compania lui Christian, Leonora își vede soțul cu o femeie mai tânără, arhitectul Xenia. Leonora își dă seama că Christian ar putea să o părăsească. Cum a putut? Cum a putut să o părăsească pe femeia care și-a sacrificat cariera? Femeia care a sacrificat totul pentru a avea grijă de fiul lor și de familia lor? La fața locului, Leonora ia o decizie: refuză să fie femeia care rămâne în urmă – și e dispusă să facă orice în privința asta.

Reacția lui David Popovici, după ce a doborât recordul mondial la 100 de metri liber la Europenele de la Roma: ”A fost un instinct animalic”
Recomandări
Reacția lui David Popovici, după ce a doborât recordul mondial la 100 de metri liber la Europenele de la Roma: ”A fost un instinct animalic”

Seriale noi pe Netflix în august 2022

În luna august, Netflix lansează o mulțime de filme seriale noi.

Cafe Minamdang – din 1 august

Cafe Minamdang – seriale Netflix august 2022

O afacere suspectă care oferă serviciile unui presupus șaman atotștiutor atrage atenția unei inspectoare de poliție tenace.

Good Morning, Veronica, sezonul 2 – din 3 august

Good Morning, Veronica Trailer – filme seriale Netflix

Considerată moartă, Verônica face eforturi să dezlege misterele cultului religios care alimentează abuzurile și corupția din interiorul guvernului.

Lady Tamara- din 4 august

În acest reality-show, în centrul atenției se află strălucitoarea viață mondenă a Tamarei Falcó, care se împarte între muncă, distracție și celebra ei familie.

Mărturii cutremurătoare. Fiicele soldaților ruși povestesc cum și-au pierdut tații în războiul din Ucraina: „Dacă s-ar fi întors, ar fi fost considerat laș”
Recomandări
Mărturii cutremurătoare. Fiicele soldaților ruși povestesc cum și-au pierdut tații în războiul din Ucraina: „Dacă s-ar fi întors, ar fi fost considerat laș”

Indian Matchmaking, sezonul 2 – din 10 august

Indian Matchmaking Trailer – Filme Netflix August

Sima Taparia, pețitoarea preferată a tuturor, se întoarce cu un alt sezon în care ajută clienți eligibili, excentrici și nerăbdători să-și găsească perechea.

Instant dream Home – din 10 august

O echipă de renovare rapidă își asumă riscuri mari și face planuri minuțioase pentru a transforma de sus până jos casele unor familii, în doar 12 ore.

Locke & Key, sezonul 3 – din 10 august

În captivantul ultim capitol al serialului, familia Locke descătușează și mai multă magie în confruntarea cu un nou inamic demonic, care e hotărât să pună mâna pe chei.

School Tales The Series – din 10 august

Orori inimaginabile bântuie pe coridoarele liceului în această antologie cu povești cu fantome, semnată de regizori thailandezi cu experiență în producțiile horror.

A model Family – din 12 august

A model Family Trailer – Filme Netflix august

După ce a furat, fără să vrea, bani de la un cartel, un profesor sărac descoperă că singura modalitate de a-și salva familia distrusă este să devină curier de droguri.

Never have i ever, sezonul 3- din 12 august

Posibil ca Devi și prietenele ei să fi pus singurătatea în cui! Dar vor afla că relațiile vin la pachet cu revelații despre sine și cu dramă cât cuprinde.

High Heat- din 17 august

Când indiciile legate de uciderea fratelui său îl fac să se alăture unei brigăzi de pompieri, Poncho descoperă dragostea, o familie, dar și un criminal în serie.

Echoes – din 19 august

Echoes Trailer – Filme Netflix august 2022

Gemenele identice Leni și Gina și-au inversat identitățile în secret încă din copilărie. Dar viața lor este dată peste cap când una dintre surori dispare.

Glow up, sezonul 4 – din 19 august

Zece noi concurenți își testează limitele creativității în timp ce parcurg diverse provocări în speranța că vor deveni celebri în domeniul machiajului.

Kleo – din 19 august

După căderea Zidului Berlinului, o fostă spioană din Germania de Est este hotărâtă să afle cine și de ce a trădat-o și își folosește abilitățile letale pentru a se răzbuna.

The Girl in The Mirror – din 19 august

The Girl in The Mirror Trailer – Filme Netflix august 2022

Suferind de amnezie după un bizar accident în care au murit majoritatea colegilor ei, Alma vrea să afle ce s-a întâmplat în ziua respectivă și să-și recapete identitatea.

Lost Ollie – din 24 august

O jucărie îl caută în lung și-n lat pe băiețelul care a pierdut-o. Un serial pentru întreaga familie, inspirat din cartea „Odiseea lui Ollie”.

MO – din 24 august

În Texas, Mo se zbate intre două culturi, trei limbi și o cerere de azil în așteptare, în timp ce se străduiește să își întrețină familia palestiniană.

Under fire – din 24 august

În Unitatea Est, o echipă unită de pompieri încearcă să se descurce cu jobul periculos și stresant, problemele personale și eșecurile profesionale.

Ludik- din 26 august

Ludik Trailer – Filme Netflix august

Pentru a salva un membru al familiei răpit, un magnat al mobilei se folosește de operațiunea sa secretă de contrabandă cu diamante pentru a transporta arme peste graniță.

Family Secrets – din 31 august

În ziua nunții lor, o studentă la medicină și un chirurg plastician bogat descoperă o rețea de secrete și minciuni care leagă cele două familii.

Filme noi Netflix august 2022

Carter – din 5 august

Un bărbat se trezește fără amintiri. Ghidat de o voce misterioasă din dispozitivul pe care-l poartă în ureche, pornește într-o periculoasă misiune de salvare de ostatici.

Code Name- EMPEROR – din 8 august

Un agent de contrainformații însărcinat cu incriminarea unui politician curat ca lacrima trebuie să decidă dacă mai există limite pe care nu este dispus să le depășească.

Look Both Ways – din 17 august

În noaptea dinaintea absolvirii, un test de sarcină îi împarte viața lui Natalie în două realități paralele. Ce-i rezervă oare viața și iubirea?

Fullmetal Alchemist the Revenge of Scar – din 20 august

Fullmetal Alchemist the Revenge of Scar – Filme Netflix august

În această continuare a primului lungmetraj, frații Elric întâlnesc cel mai puternic adversar de până acum, un criminal în serie singuratic, cu o cicatrice pe frunte.

Me Time – din 20 august

Cu familia plecată, un tată casnic devotat își acordă timp pentru sine după ani de zile, pornind într-o aventură aniversară împreună cu vechiul său prieten petrecăreț.

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles – The Movie – din 5 august

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles

Tinerele țestoase și redutabilele lor puteri de ninja sunt puse la încercarea supremă când creaturi nemiloase din alt univers încearcă să dezlănțuie haosul absolut.

13: The Musical – din 12 august

După ce se mută de la New York în Indiana din cauza divorțului părinților, un școlar inteligent e hotărât să organizeze cel mai tare bar mitzvah din câte s-au văzut.

Royal Teen – din 17 august

Royal Teen Trailer – Filme Netflix august

O adolescentă încearcă să-și ascundă trecutul plin de scandaluri și un mare secret atunci când începe o neașteptată poveste de dragoste cu prințul moștenitor.

That’s Amore – din 25 august

După ce serviciul și relația ei se încheie în aceeași zi, Sofia o ia de la zero. Ea întâlnește un bucătar spaniol atrăgător, care ar putea fi condimentul ce îi lipsea.

I came by – din 31 august

Un artist graffiti care ia în vizor casele celor bogați descoperă un secret șocant, care pune în pericol viețile celor din jurul lui.

Filme documentare noi Netflix în august 2022

Trainwreck: WOODSTOCK ’99 – din 3 august

Trainwreck: WOODSTOCK ’99 – Filme Netflix

În 1969, Woodstock promitea pace și muzică, dar relansarea sa din 99 a însemnat trei zile de furie, revolte și daune reale. De ce a luat o întorsătură atât de urâtă?

Bank Robbers – The Last Great Heist – din 10 august

Autorii celui mai cunoscut jaf bancar din Argentina explică în detaliu, în interviuri sincere, cum și de ce au executat această operațiune radicală din 2006.

Untold 2 – din a6 august

Seria apreciată de critici revine cu volumul 2, un serial documentar care aduce noi perspective asupra poveștilor din lumea largă a sportului.

History 101: din 25 august

Micile lecții de istorie revin, de data aceasta pentru a ne descrie cum stă treaba cu drogurile psihedelice, armele cu laser și chiar apa îmbuteliată.

I am a killer – din 30 august

În timp ce își ispășesc pedeapsa, deținuții vorbesc despre crimele comise și despre felul în care faptele lor au distrus diverse vieți, printre care și a lor.

Filme Netflix pentru copii și familie

Big Tree City – din 1 august

Filme Netflix entru copii și familie

O echipă de animale eroice cu abilități speciale și vehicule rapide asigură siguranța orașului Arbori și rezolvă cele mai mari probleme ale comunității.

Super Giant Robot Brother – din 4 august

Gata cu cearta, să înceapă bătălia! Conduși de geniala lor inventatoare, frații roboți Luciosul și Fulger trebuie să apere Pământul de atacul monștrilor spațiali.

Deepa & Anoop – din 15 august

Filme Netflix pentru copii și familie

Împreună cu elefănțica ei care își poate schimba culoarea, o fetiță veselă creează muzică și are parte de bucurie și peripeții la pensiunea Mango a familiei ei.

The Cuphead show – din 19 august

Urmărește peripețiile impulsivului Cuphead și ale lui Mugman, influențabilul lui frate, într-un serial animat bazat pe jocul video de mare succes.

ANGRY BIRDS: Summer Madness: sezonul 3 – din 25 august

Păsările adolescente Red, Chuck, Bomb și Stella fac ravagii în Tabăra Așchiuță împreună cu prietenii lor înaripați într-o vară plină de peripeții!

Anime Netflix

Kakegurui Twin – din 4 august

Kakegurui Twin trailer – Filme anime Netflix

Hotărâtă să urce pe scara socială, Mary Saotome investește totul în ceea ce liceul ei de elită prețuiește cel mai mult: jocuri de noroc cu miză ridicată.

Dota – Dragon’s Blood- Book 3 – din 11 august

Filme Netflix august

A venit momentul ca acești războinici curajoși să învingă un inamic neînduplecat. Însă va putea sacrificiul suprem să aștearnă pacea în toate lumile posibile?

Tekken- Bloodline – din 18 august

După ce își pierde casa din cauza unui dușman de temut, un aprig luptător este antrenat de entuziastul său bunic și așteaptă ocazia de a se răzbuna.

Filme licențiate Netflix

 • CLUELESS – din 1 august
 • EMILY BRONTE’S WUTHERING HEIGHTS – din 1 august
 • MEAN GIRLS – din 1 august
 • SERIA DE FILME MISSION: IMPOSSIBLE – din 1 august
 • TOP GUN – din 1 august
 • MUNICH – din 2 august
 • BROOKLYN NINE-NINE: SEZONUL 8 – din 13 august
 • ABOUT TIME – din 16 august
 • BACK TO THE FUTURE – din 16 august
 • PITCH PERFECT 2 – din 16 august
 • THE BIG LEBOWSKI-din 16 august
 • THE CONSTANT GARDENER-din 16 august
 • THE MUMMY- din 16 august
 • TRILOGIA THE HANGOVER – dinn 25 august


Urmărește-ne pe Google News
BOMBA zilei despre Monica Gabor! Ce VÂRSTĂ avea, de fapt, când l-a întâlnit pe Irinel. Se ştia greşit de 17 ani...
Playtech.ro
BOMBA zilei despre Monica Gabor! Ce VÂRSTĂ avea, de fapt, când l-a întâlnit pe Irinel. Se ştia greşit de 17 ani...
„Ai prieten? Ești singurică? Te plimbi?” O adolescentă hărţuită de un controlor într-un tren pe ruta Bucureşti-Braşov
Observatornews.ro
„Ai prieten? Ești singurică? Te plimbi?” O adolescentă hărţuită de un controlor într-un tren pe ruta Bucureşti-Braşov
Horoscop 14 august 2022. Balanțele au parte de o zi senină care ar putea să le rămână în memorie o vreme
HOROSCOP
Horoscop 14 august 2022. Balanțele au parte de o zi senină care ar putea să le rămână în memorie o vreme
Cel mai mare lac din Italia a ajuns la cel mai scăzut nivel înregistrat vreodată. Turist: „Apa nu mai era acolo”
Știrileprotv.ro
Cel mai mare lac din Italia a ajuns la cel mai scăzut nivel înregistrat vreodată. Turist: „Apa nu mai era acolo”
"Soldaţii ruşi se comportă ciudat". Un ucrainean a făcut descoprirea stranie în locuinţa proprie imediat cum a intrat pe uşă
Orangesport.ro
"Soldaţii ruşi se comportă ciudat". Un ucrainean a făcut descoprirea stranie în locuinţa proprie imediat cum a intrat pe uşă
Gina Pistol a dezvăluit câte kg are. Ar vrea să mai dea jos 4, deși e deja ușurică ușurică
PUBLICITATE
Gina Pistol a dezvăluit câte kg are. Ar vrea să mai dea jos 4, deși e deja ușurică ușurică
Pssst!!! Ai auzit de Remixshop? Au zilnic reduceri de până la 90%
PUBLICITATE
Pssst!!! Ai auzit de Remixshop? Au zilnic reduceri de până la 90%
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.