De Livia Lixandru,

După patru luni în care a ținut cu inima la gură milioane de telespectatori, cu situații de viață la limita, în care concurenții au evoluat pe traseele din Republica Dominicană,  Survivor România se apropie de bătălia finală, ce va da marele câștigător.

Tensiunile devin tot mai puternice  în concurs, concurenții dau totul pe trasee pentru a intră în posesia mult ravnitului trofeu “Survivor România” și a premiului în valoare de 250.000 de lei.

Toți concurenții au trecut printr-o serie de încercări, departe de toți cei dragi, de confortul casei, în condiții extrem de dificile.

Semifinalele vor avea loc pe 23 și 24 mai

Toți cei rămași în concurs sunt niște învingători, după ce au traversat o călătorie extraordinară de-a lungul căreia s-au arată în față publicului cu slăbiciuni, bucurii, greșeli sau gesturi emoționante.

Semifinalele ce vor da finaliștii  “Survivor România” vor putea fi urmărite sâmbătă, 23 mai, și duminică, 24 mai, la Kanal D. Sâmbătă, 30 mai, de la ora 20:00, desemnarea câștigătorului  “Survivor România” va avea loc în direct, la Kanal D, prin votul publicului.

„Mai e foarte puțin până vom află câștigătorul acestei competiții. Este impresionantă evoluția acestor concurenți, i-am urmărit de-a lungul timpului, in diverse ipostaze, i-am simțit cât efort depun pentru a se autodepăși.

Îi respect pe toți și îmi doresc să câștige cel care merită cel mai mult acest trofeu”, a declarat Dan Cruceru, prezentatorul show-ului, potrivit unui comunicat transmis de Kanal D.

Citeşte şi:

Afacerile la suprapreț au fost pregătite dinainte de starea de urgență. Firma prietenului lui Botezatu a făcut profit de 4 milioane de dolari dintr-un singur contract cu viziere

Bănicioiu, ministrul sănătății care avea de toate la Colectiv, plânge de mila pacienților români. Nu vă doare stomacul?

ÎPS Pimen a murit la o lună după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Ce „testament” a lăsat cu șase luni în urmă

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor
HOROSCOP
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor