Ora 00.00 – ANA MUNTEANU A CÂȘTIGAT TROFEUL VOCEA ROMÂNIEI – SEZONUL 7! Este al doilea trofeu pentru Smiley, după cel din sezonul 1.

„Vă mulțumesc din tot sufletul că ați avut încredere în mine”, a spus câștigătoarea, după care a mai cântat încă o dată, impecabil piesa lui lui Charles Aznavour…  „La boheme”.

Ana Munteanu Smiley trofeu VR5-mainIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

FOTO: PRO TV – Captură video

Ora 23.46 – LOCUL 3… Zsuzsana Cerveni, concurenta Loredanei!

Ora 23.44 – LOCUL 4… Andrada Crețu, concurenta lui Adrian Despot!

Ora 23.41 – Pavel Bartoș a spus „STOP VOT”. Emoțiile sunt la cote maxime, se așteaptă câștigătorea din acest sezon.

Ora 23.28 – Cântă invitata specială a acestei finale, Arilena Ara, cântăreața de origine albaneză care a lansat până acum mai multe single-uri care au avut un succes răsunător în țară ei, iar în 2016 s-a făcut remarcată și în afară granițelor cu melodia „Nentori”, pe care o cântă și în seara asta. Piesa Arilenei este pe primele locuri în topurile muzicale din România.

Arilena Ara | FOTO: PRO TV - Captură video

Arilena Ara | FOTO: PRO TV – Captură video

Ora 23.15 – Toți concurenții și-au încheiat prestațiile, dar telespectatorii pot vota în continuare, până la semnalul „STOP VOT”, dat de prezentatorul Pavel Bartoș.

Pavel Bartoș | FOTO: PRO TV - Captură video

Pavel Bartoș | FOTO: PRO TV – Captură video

Ora 23.05 – Andrada Crețu și Adi Despot ne aduc aminte de trupa Phoenix, cu melodia „Fată Verde”… După pian, acum Andrada cântă și la flaut. Își etalează toate talentele… pentru că are cu ce se lăuda.

Andrada Crețu | FOTO: PRO TV - Captură video

Andrada Crețu | FOTO: PRO TV – Captură video

„Phoenix a fost de două ori aici, în seara asta”, a spus Tudor, amintind de deschiderea finalei, când a fost invitat de Tudor Chirilă, celebrul toboșar Ovidiu Lipan Țăndărică, ca să cânte cu Meriam Jane, care tocmai a dezvăluit că vrea să se mute în România.

Andrada Crețu și Adrian Despot | FOTO: PRO TV - Captură video

Andrada Crețu și Adrian Despot | FOTO: PRO TV – Captură video

Ora 22.58  – Marcel Pavel cântă, la invitația lui Smiley, alături de concurenta Ana Munteanu… melodia „The Prayer” (Celine Dion & Andrea Bocelli).

Ana Munteanu și Marcel Pavel | FOTO: PRO TV - Captură video

Ana Munteanu și Marcel Pavel | FOTO: PRO TV – Captură video

Ora 22.38 – „Bună seara, iubite”, au spus Zsuzsana Cerveni și Loredana, pe scena de la Vocea României.

Zsuzsana Cerveni și Loredana

Zsuzsana Cerveni și Loredana | FOTO: PRO TV – Captură video

Ora 22.24 – Încă o lecție de română, pentru Meriam Jane. Tudor a ales piesa „Oameni” a lui Aurelian Andreescu, compusă de Marius Țeicu. Vorbește aproape perfect limba noastră, nu degeaba a declarat în seara asta că vrea să se mute în România.

Meriam Jane | FOTO: PRO TV - Captură video

Meriam Jane | FOTO: PRO TV – Captură video

„Bravo, felicitări, ai învățat atât de repede limba română. Bucură-te de iubirea pe care ai primit-o de la oameni”, a spus Smiley.

Ora 22.09 – Mihai e invitatul lui Adrian Despot, pentru a cânta cu Andrada Crețu melodia „Who you are”. Coregrafie, pe măsura momentului.

Andrada Crețu și Mihail | FOTO: PRO TV - Captură video

Andrada Crețu și Mihail | FOTO: PRO TV – Captură video

Ora 21.57 – E momentul pentru un moment cu parfum franțuzesc, pentru că Smiley ridică ștacheta. Ana Munteanu cântă melodia lui Charles Aznavour…  „La boheme”.

„Ăsta e farmecul: diversitatea muzicală”, e concluzia lui Adi Despot.

Ana Munteanu și Smiley | FOTO: PRO TV - Captură video

Ana Munteanu și Smiley | FOTO: PRO TV – Captură video

„Teatru fără muzică… nu se poate. Mă bucur că te conectezi atât de bine cu antrenorul tău”, a spus Tudor Chirilă, dupa ce Ana a improvizat un moment romantic, alături de antrenorul său. S-a dus la scaunul Lui Smiley, în timpul melodiei, l-a adus pe scenă și i-a cântat la ureche.

Ana Munteanu și Smiley | FOTO: PRO TV - Captură video

Ana Munteanu și Smiley | FOTO: PRO TV – Captură video

„Vă doresc să vi se întâmple și vouă”, a spus, mândru, Smiley. La final, s-au îmbrășișat, iar el a sărutat-o pe frunte.

Ana Munteanu și Smiley | FOTO: PRO TV - Captură video

Ana Munteanu și Smiley | FOTO: PRO TV – Captură video

Ora 21.50 – Moment fabulos, în finala Vocea României. Duet senzațional  Zsuzsana Cerveni-Alessandro Safina. Cântă „nessun dorma”, dar nu a lipsit nici limba română… de ambele părți.

Zsuzsana Cerveni-Alessandro Safina

Zsuzsana Cerveni-Alessandro Safina | FOTO: PRO TV – Captură video

Ora 21.27 – În finala Vocea României se aude piesa „Epilog”, a trupei Vama Veche, în varianta pe două voci: Meriam Jane și Tudor Chirilă.

Meriam Jane și Tudor Chirilă | FOTO: PRO TV - Captură video

Meriam Jane și Tudor Chirilă | FOTO: PRO TV – Captură video

Ora 21.15 – Adi Despot i-a încredințat Andradei Crețu melodia „Numb”, a celor de la Linkin Park. Andrada cântă cu vocea, dar și la pian… „Un tribut pentru Chester Bennington„, a spus ea. E vorba despre solistul trupei Linkin Park, care s-a sinucis prin spânzurare.

Ora 20.58 – Ana Munteanu cântă împreună cu antrenorul său, Smiley, „De unde vii la ora asta?”

Ana Munteanu și Smiley

Ana Munteanu și Smiley | FOTO: PRO TV – Captură video

Ora 20.47 – Zsuzsana Cerveni a cântat prima melodie din concurs: „The power of love” –

  • „Noi, antrenorii, avem emoții mari, în seara asta! Vă dați seama ce emotii au concurenții? Ca să stabilim de unde plecăm, în seara asta”, a spus Adi Despot.
  • „Loredana a transformat-o dintr-o concurentă într-o divă. Eu te văd ca pe un star” – Smiley.
  • „Loredana a avut o strategie de antrenor schimbată, mi s-a părut că și-a asumat riscuri” – Tudor Chirilă.
  • „Am văzut în tine o stea, din momentul în care m-am întors. Mă regăsesc în acțiunile tale, ești minunată, e o onoare să fiu alături de tine” – Loredana, antrenoarea sa.

Zsuzsana Cerveni

Zsuzsana Cerveni | FOTO: PRO TV – Captură video

Ora 20.40 – Finala este deschisă de Meriam Jane (Tudor Chirilă), cu melodia „Lume, Lume”, a Mariei Tănase, Ovidiu Lipan Țăndărică fiind invitatul special. Cântă cu și despre români, însă, oficial, nu este unul de-al lor. Ovidiu Lipan Țăndărică a renunțat la cetățenia română.

Cei patru finaliști Vocea României 2017

  • Echipa Smiley – Ana Munteanu

Originară din Republica Moldova, Ana a câştigat, în 2014, emisiunea „Moldova are talent”. A cântat în finală, la doar 13 ani, hitul Patriciei Kaas, „Mon mec à moi”, iar interpretarea impecabilă i-a adus marele premiu.

  • Echipa Loredana – Zsuzsana Cerveni

Originară din Bucureşti, este elevă la Colegiul „Dinu Lipatti”, secţia canto clasic. A cântat în multe trupe de toate genurile: pop, rock, progressive. Toţi cei patru juraţi i-au spus că are stofă de star.

  • Echipa Despot – Andrada Crețu

Andrada Creţu are vaste cunoştinţe în genuri precum clasic, jazz, rock, fiind şi solistă în trupa sârbă New Quartet, dar şi instrumentistă (pian şi flaut).

  • Echipa Tudor – Meriam Jane

Originară din Nigeria, Meriam are un frate, însă amândoi au fost părăsiţi de părinţi când erau mici. „Fratele meu este singura persoană importantă din viaţa mea, îl iubesc foarte mult. Copilăria a fost foarte grea, pentru că eram o victimă a rasismului, asta mi-a provocat foarte multă suferinţă. Eram mereu singură şi nu aveam prieteni, nu mă puteam juca cu alţi copii. Se speriau de mine, credeau că pielea mea este murdară. Am fost un copil furios, iar acum sunt doar dezamăgită”, povestea Meriam

Arilena Ara a cântat în finala Vocea României 2017

Arilena Ara a cântat, în această seară, în finala Vocea României 2017! Cântăreața de origine albaneză a lansat până acum mai multe single-uri care au avut un succes răsunător în țară ei, iar în 2016 s-a făcut remarcată și în afară granițelor cu melodia Nentori. Piesa Arilenei este pe primele locuri în topurile muzicale din România.

”Este o binecuvântare să mă reîntorc în România în această perioada superbă a anului. Am ascultat foarte multe voci bune în acest show și sunt convinsă că toate cele patru finaliste sunt deja câștigătoare. Vocea României este o oportunitate uriașă pentru românii talentați să-și exprime trăirile, emoțiile, să-și facă auzite vocile unice și să-și arate personalitatea. Mă simt onorată să fiu pe scenă Vocea României în marea finală și să cant piesă datorită căreia m-am întors aici pentru fanii mei, Nentori.”, a declarat Arilena Ara.

Arilena Ara

Arilena Ara

FOTO: PRO TV – Captură video


CITEȘTE ȘI…

Ce spune expertul grafolog despre criminala de la metrou: are complex de inferioritate, se credea urâtă și era depresivă

Falsa urgență. Cifrele Comisiei Europene care demontează graba PSD-ALDE de a schimba codurile penale


VIDEO Momentul în care Simona Halep și Gică Hagi au făcut spectacol pe ringul de dans
PARTENERI - GSP.RO
VIDEO Momentul în care Simona Halep și Gică Hagi au făcut spectacol pe ringul de dans
BREAKING: Petrică Cercel a murit după ce a luat covid-19. Informații de ultimă oră despre cazul lui
Playtech.ro
BREAKING: Petrică Cercel a murit după ce a luat covid-19. Informații de ultimă oră despre cazul lui
Medic premiat de primăria Baia Mare pentru profesionalism, reținut după ce ar fi luat de 14 ori şpagă
Observatornews.ro
Medic premiat de primăria Baia Mare pentru profesionalism, reținut după ce ar fi luat de 14 ori şpagă
Horoscop 17 septembrie 2021. Vărsătorii trebuie să fie limpede în gânduri, dorințe și intenții și să le selecteze pe cele benefice
HOROSCOP
Horoscop 17 septembrie 2021. Vărsătorii trebuie să fie limpede în gânduri, dorințe și intenții și să le selecteze pe cele benefice
O tânără a fost abordată în bar de un bărbat care i-a arătat contul cu zeci de mii de euro. Fata s-a uitat la telefon, iar ce a urmat l-a surprins total pe bărbat. VIDEO
Știrileprotv.ro
O tânără a fost abordată în bar de un bărbat care i-a arătat contul cu zeci de mii de euro. Fata s-a uitat la telefon, iar ce a urmat l-a surprins total pe bărbat. VIDEO
Ţara, în stare de şoc. Vedeta unei generaţii a murit misterios. Ultimul mesaj, tulburător: "Creierul meu vreau să fie studiat"
Telekomsport
Ţara, în stare de şoc. Vedeta unei generaţii a murit misterios. Ultimul mesaj, tulburător: "Creierul meu vreau să fie studiat"
Igiena intimă este o prioritate - care sunt pașii pentru o îngrijire corectă
PUBLICITATE
Igiena intimă este o prioritate - care sunt pașii pentru o îngrijire corectă