Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/Fiorosul Tolea Ciumac, ”îmblânzit” de copii. E antrenor de kempo și și-a dus ”gașca” la mare
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/Fiorosul Tolea Ciumac, ”îmblânzit” de copii. E antrenor de kempo și și-a dus ”gașca” la mare

EXCLUSIV/Fiorosul Tolea Ciumac, ”îmblânzit” de copii. E antrenor de kempo și și-a dus ”gașca” la mare

Cândva ”Bad Boy”-ul ringului şi al televiziunilor, după multe probleme cu iz matrimonial, dar și cu legea,  uriașul basarabean a preferat ca în ultimii ani să ducă o viață fără publicitate, căci acesta i-a adus numai belele.

De Florian Gheorghe,

Retras în sala de sport unde, la 45 de ani, încă se antrenează dar și antrenează la rândul său, Tolea Ciumac pare că i-a mai trecut efervescența ce l-a băgat în scandaluri pe bandă rulantă și duce o viață relaxată, lângă soția și băiețelul său, Sasha care, la șapte anișori, îi calcă pe urme tatălui, fiind antrenat de acesta.

Anatolie ”Tolea” Ciumac îl ajută zilele acestea pe Amatto Zaharia, președintele Federației Române de kempo, multiplu campion european și mondial în respectiva disciplină, în stagiul de pregătire la mare pe care acesta din urmă îl face cu elevii săi. Personalitate marcantă în artele marțiale românești, Zaharia a întins mereu mâna foștilor sportivi care dau o mână de ajutor în educația sportivă a viitorilor campioni

Fiorosul Tolea Ciumac ”îmblânzit” de copii. E antrenor de kempo și se află cu elevii în cantonament, la mare

În ciuda vârstei sale Tolea face parte din selecționata României la kempo, unde activează la competiții de aproape zece ani. Antrenor atent cu copiii pe care îi pregătește, metehnele trecutului încă nu-I dau pace celui ce a fost bodyguard de la interlopi până la miniștri și care a devenit celebru datorită revistei pe care o coordona actualul primar al Bucureștiului, Gabriela Vrânceanu Firea. Anul trecut Tolea a fost săltat de procurorii DIICOT și cercetat pentru că ar fi coordonat o rețea de contrabandă cu țigări.

CITESTE SI:EXCLUSIV/ Cristi Minculescu nu se lasă! A venit cu martori la tribunal pentru a-și ”lua partea” de Iris

Close
Închide
  Close