Mergi direct la conținut »
Fiul adoptiv al lui Velea și fiica Andreei Esca au planuri mari. “Dacă e fată o să o cheme Antonia”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fiul adoptiv al lui Velea și fiica Andreei Esca au planuri mari. “Dacă e fată o să o cheme Antonia”

Fiul adoptiv al lui Velea și fiica Andreei Esca au planuri mari. “Dacă e fată o să o cheme Antonia”

Fiul adoptiv al lui Velea și fiica Andreei Esca au planuri mari. Deși nu au încă vârsta potrivită pentru asta, cei doi se gândesc deja ce nume i-ar pune copilului lor. Mario Fresh a făcut declarații interesante în direct la tv.

De Livia Lixandru,

Fiul adoptiv al lui Velea și Alexia formează un cuplu sudat, chiar dacă mai există mici certuri între ei. Mario recunoaște că abia acum învață ce este dragostea.

Fiul adoptiv al lui Velea și fiica Andreei Esca au planuri mari

Fiul adoptiv al lui Velea, îndrăgostit până peste cap

„Nu am cerut-o în căsătorie. Am glumit, a fost aşa la mişto. Încă suntem copii. Acum învăţ ce e dragostea. (…) Dacă o să am băiat o să îl cheme Alex, dacă o să fie fată o să o cheme Antonia”, a dezăluit Mario Fresh la Antena Stars. „Ieri ne-am certat pentru că nu am făcut puiul prea ars sau ceva de genul. Nu stăm niciodată certaţi. Nu ne certăm”, a mai spus el. Din fericire, Andreea Esca este o mamă cool, care susține povestea de dragoste dintre fiica ei și Mario Fresh (17), băiatul-minune din noul val de interpreți autohtoni.

 

Close
Închide
  Close