MENIU CAUTĂ
11 Sep. 2018 10:29

Fiul Andreei Berecleanu a împlinit 13 ani. Ce și-a dorit de ziua lui de naștere

Distribuie

Prezentatoarea de televiziune Andreea Berecleanu și-a aniversat fiul. Petru a împlinit 13 ani.

Petru, băiatul vedetei de televiziune Andreea Berecleanu, și-a aniversat ziua de naștere. Puștiul a împlinit 13 ani și este pe zi ce trece mai frumos.

Prezentatoarea principalului jurnal de știri de la Antena 1 a dezvăluit ce anume și-a dorit fiul său cu ocazia aniversării. petru este mare pasionat de mașini.

„Astăzi e ziua lui de nastere, a făcut 13 ani. Ce și-a dorit? Să meargă să vadă mașini. Cât mai multe modele, aceasta este pasiunea lui. Știe tot despre mașini și asta mă bucură. Pentru că are pasiuni, asta îl face fericit! Și toata fericirea lui ajunge mereu și la mine. La mulți ani, Petru! ❤”, a afirmat Andreea Berecleanu.

Andreea Berecleanu, în vârstă de 43 de ani, are doi copii superbi, Eva și Petru, din mariajul pe care l-a avut cu fostul prezentator de televiziune Andrei Zaharescu. În prezent, Andreea Berecleanu este căsătorită cu medicul estteician Constantin Stan.


Citește și: GALERIE FOTO/ Paradoxul Vaslui. Cel mai bogat cămin de stat pentru bătrâni se află în cel mai sărac județ. Sunt condiții ca-n Germania!


 

Citește mai multe despre andreea berecleanu, ani, Aniversare, cadou, pasiune, petru și varsta pe Libertatea.

Comentarii