Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/Flavia de la “Neatza” a venit cu un tatuaj nou din America. A fost însoțită de Codin Maticiuc

EXCLUSIV/Flavia de la “Neatza” a venit cu un tatuaj nou din America. A fost însoțită de Codin Maticiuc

Flavia Mihășan a venit cu un tatuaj nou din America, unde a fost în vacanță cu iubitul ei, Codin Maticiuc. “Este un loc cu adevărat frumos și mi se pare una din destinațiile perfecte, mai ales când la noi e iarnă  și un pic cam prea rece”, ne-a mărturisit ea după ce s-a întors în țară și în platoul emisiunii “Neatza cu Răzvan și Dani”, care împlinește peste câteva zile 10 ani de emisie.

De Ana Maria Marinescu,

Colega matinalilor Răzvan Simion și Dani Oțil și-a început concediul de iarnă înainte de Crăciun, dar n-a luat drumul Americii imediat, ci a făcut o escală, în Italia: “Vacanță mea a început în Milano, unde locuiește familia mea de ani de zile. Am petrecut Crăciunul împreună, după care am zburat spre mult soare, peste ocean, la Miami”. La Miami, unde o așteptau Codin Maticiuc, noul ei iubit, și gașca lui de prieteni.

Acolo, Flavia s-a încadrat perfect în peisaj! I-au plăcut locurile, stilul de viață american, posibilitățile de distracție… totul: “A fost una dintre cele mai frumoase vacanțe, și asta se datorează mai multor factori. În primul rând, ai o senzație frumoasă când pleci dintr-un loc unde e rece și mohorât și ajungi într-un loc unde iarna e minunată, caldă, însorită și multiculturală! În al doilea rând, datorită faptului că în Miami sunt atâtea minorități, atâția turiști, atâția oameni diverși, încât nu te simți străin! Simți că faci parte din peisaj și asta îți da o senzație de confort”.

Flavia Mihășan a venit cu un tatuaj nou din America. L-a făcut la un salon celebru: Miami Ink

În afară de timpul petrecut la plajă, blonda n-a stat locului nici o clipă, pentru că a vrut să profite din plin de tot ce are de oferit Miami. “Am făcut tot felul de lucruri în cele 11 zile – prea puține! – în care am stat acolo. Am făcut plajă, am fost la un meci de bashet Miami Heat-Brooklyn Nets, unde am ținut cu Heat, gazdele, pentru că eram “de acolo”, cum ar veni…. Am mâncat în locuri diverse, dar autentice, am văzut multe expoziții de fotografie, am băut cafea în Wynwood, care este un cartier absolut spectaculos, foarte artistic, foarte cool, unde clădiri întregi sunt colorate cu graffiti, am ieșit în câteva cluburi unde muzica mi-a plăcut enorm și unde… aproape mi-am făcut poze cu Puff Daddy, care cânta într-una din seri acolo! Mi-am făcut un nou tatuaj la cei de la Miami Ink LoveHate, unul pe care mi-l doream de ceva timp, niște puncte colorate pe încheietura mâinii drepte. Am mâncat o înghețată enormă, am băut cafea cubaneză, am făcut și niște shopping și m-am bălăcit în piscină”, ne-a povestit ea.


VIDEO EXCLUSIV/Spărgătorul Whisky Man, replici de top: ”Eu nu număr banii, îi cântăresc!”|”Cât a durat filmarea, spărgeam cinci bănci!”

Close
Închide
  Close