Mergi direct la conținut »
Florin Călinescu a fost diagnosticat, în trecut, cu cancer de piele. Primele declarații ale actorului
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Florin Călinescu a fost diagnosticat, în trecut, cu cancer de piele. Primele declarații ale actorului

Florin Călinescu a fost diagnosticat, în trecut, cu cancer de piele. Primele declarații ale actorului

Una dintre cele mai iubite apariții de pe micul ecran a vorbit despre cea mai grea perioadă prin care a trecut. Florin Călinescu și-a deschis sufletul în fața tuturor și a povestit cum a reușit să învingă cancerul de piele. Juratul de la "Românii au talent" a fost operat la nas, iar după intervenţie medicii l-au asigurat că este complet vindecat.

Juratul de la Românii au talent a fost diagnosticat, în trecut, cu cancer de piele, boală pe care a învins-o. Tumora era localizată la nivelul nasului.

“N-am o problemă… până la oncologic! Acolo intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui. Poți să fii Ioana dArc și Hercule la un loc și tot ți se înmoaie puțin genunchii. Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Mișto! Să desfacem șampania!”, şi-a început Florin Călinescu povestea.  Intervenția chirurgicală s-a făcut prin microchirurgia Mohs, care permite verificarea în timp real a întinderii tumorii în țesut, prin biopsii repetate. S-a scos tumora cu toate rădăcinile, iar apoi s-a închis operația. Aceeaşi tehnică a fost folosită şi în cazul lui Ghoerghe Turda.

„Acum sunt bine, dar vreun an de zile nu cred că ar fi fost plăcut să mă vadă cineva. În primul rând, timp de trei luni am avut nasul triplu, ziceai că m-am bătut cu Mayweather”, a completat Florin Călinescu, potrivit Click.ro.

Citește și

18 infectați, dintre care 9 morți la spitalul „Marius Nasta”! Managerul Beatrice Mahler: „Nu știu câți decedați sunt și eu vreau să le știu numărul și să aflu adevărul!”

 

 

Close
Închide
  Close