Mergi direct la conținut »
Gheorghe Turda, declarații emoționante după ce a fost diagnosticat cu cancer. “De la programare până la operație a durat o săptămână”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Gheorghe Turda, declarații emoționante după ce a fost diagnosticat cu cancer. “De la programare până la operație a durat o săptămână”

Gheorghe Turda, declarații emoționante după ce a fost diagnosticat cu cancer. “De la programare până la operație a durat o săptămână”

Gheorghe Turda a trecut prin clipe grele, în urmă cu câteva luni. Artistul mărturisește că s-a vindecat de cancer de piele, după ce a fost diagnosticat cu carcinom cutanat, iar acum se simte mult mai bine.

„M-a deranjat un neg cât un bob de piper în perciun. La un moment dat s-a spart bubița și m-am speriat. Am venit imediat la consult. Doamna doctor Mihaela Leventer a zis că e nevoie să fac o operație. Am avut încredere în doamna doctor și în metoda folosită de dânsa, tehnica Mohs. De la programare până la operație a durat o săptămână. Am trecut peste această fază. Dumnezeu ne-a ajutat”, a declarat Gheorghe Turda, potrivitt click.ro.

Cântărețul s-a operat printr-o tehnică ce are rată de succes de 99.7%, microchirurgia Mohs. „Nu m-am speriat. Am primit cu optimism rezolvarea acestei situații în care am intrat. Noi, persoanele cu ochii albaștri și tenul deschis, suntem predispuse la așa ceva. Recunosc și că am fost puțin neglijent, doritor să stau la soare mai mult decât trebuie. Am fost trei zile în luna august pe Litoral şi am luat soarele cu toptanul. Pielea închisă la culoarea deschisă a ochilor dă foarte bine, dar am tras!”, a mai spus Turda. „Pielea este un organ foarte sensibil iar noi, artiștii, suntem foarte expuși. De multe ori trebuie să cântăm pe scene în soare, în frig, în condiții imprevizibile, uneori grele pentru noi”, a explicat solistul pentru doctorulzilei.ro.

În vara acestui an, Gheorghe Turda și iubita lui s-au mutat împreună. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, în ciuda diferenței de vârstă și au planuri mari împreună. Între Gheorghe Turda, în vârstă de 70 de ani  și Nicoleta Voicu  în vârstă de 47 este o diferență de 23 de ani.

Citește și

CENTENAR SOLIDAR/ Dragostea de tată și sfântul sac de cartofi. Gheorghe își crește singur fiul. Câștigă sub 500 de lei pe lună și, ca să se descurce, a învătat să gătească și să coacă pâine/VIDEO

 

Close
Închide
  Close