De Florian Gheorghe,

Ei bine, artistul care a ajuns la 48 de ani ne asigură că ”Iubi” există în carne și oase și este extrem de frumoasă, sinceră, înțelegătoare, tolerantă, iubitoare, caldă. ”Este cât se poate de adevărată.”

”Sper să nu aveți senzația că ”Iubi” a mea nu există! Există, doar că încă nu am cunoscut-o pe cea care trebuie, ci doar pe amicele ei, surorile ei. Dar mai caut, mai am timp, ajung eu la ea. Nu pot fi condamnat și nici judecat prea rău pentru că o tot caut, nu?”, se întreabă artistul de ”Zece” care recunoaște că, în ciuda tuturor cercetărilor sale se vede burlac ”de carieră”. ”Sincer, nu cred în instituția căsniciei deloc, deloc. Cred însă în instituția amantei, care, la noi, doar numai la noi, va fi la putere dintotdeauna”.

 Florin Chilian vorbește despre a sa”Iubi”.”Sunt romantic precum cheie franceză”

Artistul consideră că s-a dovedit foarte corect cu adevăratele sale iubiri, multe din fostele relații regăsindu-se în piesele sale.

”Femeile din viața mea, cele alături de care m-am format, nu au cum să nu fie în esența muzicii mele. Și mai cred că o femeie te face bărbat, nu o sută de femei. Cât despre restul, care doar se laudă că am fost împreună, nu am să înțeleg niciodată ce au în cap ”, trage linie Chilian care, în orice relație de-a sa, se vede romantic precum ”o cheie franceză”. ”Așa îmi iese mie romantismul, tată. Am o minte extrem de ascuțită, iar pentru doamne romantism și sexy înseamnă inteligență- aici mi-a ieșit!  De aceea nu m-am anturat niciodată cu proaste! Probabil că atât de rău a ajuns lumea încât adevărurile au ajuns să țină de romantism. Dacă am avut muze? Au devenit ulterior, eu fiind doar o biată victimă în mîinile lor pricepute”

 

CITESTE SI: Florin Chilian, singurul muzician român ce a devenit membru al Uniunii Muzicologilor Britanici