MENIU CAUTĂ
13 Ian. 2019 11:25

Florin Piersic împlinește 83 de ani și va fi omagiat la Cluj. Ce buget va aloca primăria pentru organizarea evenimentului

Distribuie

Florin Piersic, unul dintre cei mai iubiți și apreciați actori din România, împlinește la sfâșitul acestei lui vârsta de 83 de ani. Acesta va avea parte de un eveniment grandios la Cluj Napoca, unde va fi omagiat pe 27 ianuarie.

Consilierii locali vor vota săptămâna viitoare aprobarea alocării sumei de 130.000 de lei de la bugetul local pe anul 2019 pentru organizarea unui eveniment aniversar, pentru Florin Piersic, care va împlini 83 de ani pe 27  ianuarie, potrivit Click.ro. În 26 ianuarie 2011, cinematograful ”Republica” din Cluj-Napoca a fost redenumit în cinematograful „Florin Piersic”, spre marea lui surpriză.

Florin Piersic este unul dintre cei mai iubiți și apreciați actori. S-a născut într-o familie modestă în Cluj, iar recent a susținut un discurs în care și-a omagiat mama, de care îi este foarte dor. „Ce mamă am avut eu și astăzi aș da orice, orice pe lume, viața mea, ca să o mai văd o singură dată. Eu fac parte dintr-o familie de preoți, din partea mamei. Bunicul și străbunicul au fost preoți”, a spus Florin Piersic, potrivit Antena Stars.

Citește și

FOTO/ Povestea IT-istului care a ajuns în National Geographic. Fotografiile sale au făcut înconjurul lumii

Citește mai multe despre Florin Piersic și cluj pe Libertatea.

Comentarii