Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

GALERIE FOTO| Forbes: Kendall Jenner este și în 2018 cel mai bine plătit model din lume. Câștigă aproape 2 milioane de dolari pe lună!

Kendall Jenner a fost și în 2018 cel mai bine plătit model din lume, titlu pe care l-a obținut și anul trecut, potrivit revistei Forbes.

Membră clanului Kardashian-Jenner, în vârstă de 23 de ani, Kendall a obţinut venituri de 22,5 de milioane de dolari în perioada iunie 2017 – iunie 2018.

Suma uriașă obținută de model provine nu atât de mult din defilări, cât din contractele de publicitate semnate cu nume mari din industria modei şi cosmeticelor, precum Estee Lauder, Adidas şi Calvin Klein.

Anul trecut, Kendall a reușit să devină pentru prima dată cel mai bine plătit model, detronând-o după 14 ani pe Gisele Bundchen. În 2017, sora vitregă a lui Kim Kardashian a obținut 22 milioane de dolari.

Pe poziția a doua în clasamentul celor mai bine plătite modele se situează Karlie Kloss. Aceasta a obținut venituri de 13 milioane de dolari după ce şi-a valorificat prezenţa masivă pe reţelele de socializare şi a semnat contracte profitabile cu mărci importante, precum Swarovski, Adidas şi Estee Lauder.

Poziția a treia în clasament este împărțită de Rosie Huntington-Whiteley și Chrissy Teigen, fiecare câștigând 11,5 milioane de dolari în perioada luată în calcul de Forbes.

Pe poziția a cincea vin Cara Delevingne și Gisele Bundchen, cea care a condus clasamentul timp de 14 ani, cu câte 10 milioane de dolari.

Un pacient de la spitalul ROL 2 din Otopeni condamnă condițiile din corturile militare: „Am primit și biscuiți expirați”. Spitalul acuză o eroare umană
Recomandări
Un pacient de la spitalul ROL 2 din Otopeni condamnă condițiile din corturile militare: „Am primit și biscuiți expirați”. Spitalul acuză o eroare umană
 

În top 10 cele mai bine plătite modele din lume  au mai intrat surorile Gigi şi Bella Hadid, locurile 7 şi 8 cu 9,5 milioane de dolari, respectiv 8,5 milioane de dolari, Joan Smalls (locul 8, la egalitate cu Bella Hadid) şi Doutzen Kroes cu 8 milioane de dolari.

Cele mai bine plătite zece modele din lume au câştigat în total 113 milioane de dolari în perioada 1 iunie 2017 – 1 iunie 2018, în creştere uşoară faţă de anul precedent, când suma cumulată a fost de 109,5 milioane de dolari.


Citește și: Dramă pentru România: Cristina Neagu a primit un diagnostic îngrozitor, după accidentarea din meciul cu Ungaria! Sezon încheiat pentru cea mai bună handbalistă a României!


 

Close
Închide
  Close