Mergi direct la conținut »
Fosta primă doamnă a Mexicului și-a luat vilă în Los Angeles
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fosta primă doamnă a Mexicului și-a luat vilă în Los Angeles

Fosta primă doamnă a Mexicului și-a luat vilă în Los Angeles

Actrița Angelica Rivera, fosta primă doamnă a Mexicului, și-a cumpărat o super vilă într-un cartier de lux din Los Angeles.

De Dana Aramă,

 

Angelica Rivera s-a mutat într-o vilă de lux în zona Highland, de Los Angeles, una dintre cele mai exclusive din oraș.

Fosta primă doamnă a Mexicului ar fi plătit aproximativ 64 de milioane de pesos pentru reședința respectivă, potrivit presei mexicane.

Actrița s-a mutat în noua casă în data de 12 decembrie.

Vila din Los Angeles a Angelicăi Rivera are cinci dormitoare, patru băi, grădină interioară și multe alte facilități.

Există mai multe motive pentru care Angelica Rivera a decis să se mute în Los Angeles. Vedeta ar vrea să stea de Mexic, în Los Angeles se află fiica sa, Sofia, care studiază actoria, iar ea s-ar afla mai aproape de Hollywood, unde ar putea să aibă oportunități în ceea ce privește cariera sa de actriță, care a făcut-o celebră.

Angelica Rivera şi-a făcut debutul în lumea showbiz-ului la vârsta de 17 ani, când a câştigat un concurs de modelling. Frumuseţea şi graţia ei au atras atenţia producătorilor şi, în 1989, tânăra primea primul ei rol în telenovela „Alcanzar una estrella” unde juca rolul unei fete rele. Totuşi, succesul avea să-l cunoască cu telenovela „La Duena” (Stăpâna). În anul 2010, Angelica Rivera s-a căsătorit cu Enrique Pena Nieto, fostul președinte al Mexicului.

Citește și: VIDEO | Robert Zicman, copilul genial al României, construieşte un radio în 90 de secunde. Tocmai a împlinit 7 ani!

 

Close
Închide
  Close