MENIU CAUTĂ
22 Iul. 2014 18:48

«Fostele» lui Iovan se luptă pe avere

Distribuie

Romaniţa Iovan, fosta nevastă a lui Adrian Iovan, vrea să o scoată din casă pe doctoriţa Mihaela Steriu, cea care i-a stat alături pilotului în ultimii cinci ani de viaţă. Designerul vrea să rezolve în justiţie o problemă foarte încâlcită şi să obţină casa în favoarea fiului ei, Albert, în vârstă de 8 ani, rezultat în urma căsniciei cu pilotul. Iovan a cumpărat vila cu şapte camere din Otopeni împreună cu medicul Mihaela Steriu, ambii contribuind financiar la achiziţionarea ei.

Vrea casa pentru micuţul Albert

Criza şi ratele la bănci, dar şi neînţelegerile din cuplu i-au determinat pe cei doi să o scoată la vânzare în urmă cu mai bine de un an, iar banii ar fi urmat să fie împărţiţi în mod egal între ei. Decesul pilotului a adus la masa succesorală doi moştenitori: pe Albert, fiul lui Iovan şi al Romaniţei, şi pe Irina, fiica din prima căsătorie a pilotului, stabilită de ani buni în Franţa. Dacă Irina n-a vrut să se implice în scandaluri pe avere, alta a fost atitudinea Romaniţei. Ea a pornit un război în justiţie împotriva rivalei sale, Mihaela Steriu, căreia îi cere să părăsească domiciliul fostului ei soţ. Contactată telefonic, Romaniţa s-a abţinut de la declaraţii. Nu comentez şi nu doresc să creez scandal public', ne-a spus designerul.

Copilotul e ţinut la sol de doctori

Răzvan Petrescu (foto), copilotul avionului prăbuşit în Apuseni, este nerăbdător să reia zborurile. Doctorii mi-au dat planurile peste cap, dacă totul mergea cum trebuie şi nu apăreau complicaţii în septembrie, în decembrie eram deja în avion. Îmi este atât de dor să zbor! Mă simt ca peştele pe uscat, mă caută elevii, cu psihicul stau bine, starea generală este bună, mai puţin piciorul. Medicii mi-au zis că nu s-a depus calciu pe partea superioară a fracturii de la femurul stâng, aşa cum ar fi normal. În septembrie merg iar la control, atunci voi afla dacă voi avea nevoie de o nouă intervenţie chirurgicală, care îmi va prelungi medicalul, probabil, până la începutul anului viitor'. Tânărul instructor în vârstă de 24 de ani se numără printre cei cinci supravieţuitori ai accidentului aviatic în care pilotul Adrian Iovan şi stagiara Aura Ion şi-au pierdut viaţa. (Beatrice Filip)
Romaniţa a lăsat un mesaj emoţionant în Munţii Apuseni: «Să mai cobori la Albert, să-l vezi cum creşte»

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 19 februarie 2019
Comentarii