MENIU CAUTĂ

Romaniţa a lăsat un mesaj emoţionant în Munţii Apuseni: «Să mai cobori la Albert, să-l vezi cum creşte»

Distribuie

Aproape 100 de oameni s-au strâns weekendul trecut în Munţii Apuseni, în locul în care, pe 20 ianuarie 2014, pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa în teribilul accident aviatic.
Aparatul de zbor care avea la bord şapte persoane – medici, asistenţi şi personalul aeronavei – zbura atunci de la Bucureşti la Oradea, ca să preleveze organe pentru transplant.

La căminul din sat s-a dat pomană

La şase luni de la moartea fostului său soţ, creatoarea de modă Romaniţa Iovan, însoţită de prieteni şi de rude, a urcat pe Vârful Petreasa, pentru slujba de pomenire oficiată de ÎPS Irineu împreună cu alţi trei preoţi din zonă.
Alături de ea au fost şi sătenii din Horea, inclusiv localnicii care au ajuns primii la locul accidentului. Romaniţa Iovan, care a mai fost la Horea şi pe 22 februarie, când a avut loc primul parastas, oficiat la şase săptămâni de la teribilul accident, a adus o coroană cu flori albe, însoţită de un mesaj emoţionant, adresat bărbatului cu care are un băiat: ”Poate, din cer, pe avion stelar, la manşă cu luceafărul de seară, să mai cobori la Albert şi, arar, să-l vezi cum creşte, ca să nu te doară”. Şi de această dată parastasul a fost urmat de o masă la căminul cultural din Horea.
foto: alba24.ro

Citește mai multe despre Aici CITEŞTI CELE MAI NOI ŞTIRI despre TRAGEDIA DIN APUSENI! pe Libertatea.

Comentarii