Mergi direct la conținut »
Fostul soţ al Ralucăi Moianu, Marius Ancuţa, a murit
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fostul soţ al Ralucăi Moianu, Marius Ancuţa, a murit

Fostul soţ al Ralucăi Moianu, Marius Ancuţa, a murit

Fostul  soţ al Ralucăi Moianu, Marius Ancuţa, a murit la vârsta de 50 de ani.  Marius Ancuța era unul dintre cei mai apreciaţi comentatori sportivi și nimeni nu știa să fi suferit de vreo boală gravă.

Marius Ancuţa este fostul soţ al îndrăgitei prezentatoare Raluca Moianu. Vestea a morţii sale a fost dată chiar de foştii colegi ai postului de televiziune unde a lucrat.

Ancuța a suferit de o formă de cancer, iar în ultimele două luni slăbise enorm. Teribila boală i-a măcinat trupul. Cei care l-au văzut în ultimele luni de viață povestesc că nu cântărea mai mult de 50 de kilograme.

”Dragi prieteni, 

În această pagină ne-am împărtășit bucuria sau supărarea când sportul sau favoriții noștri ne-au atins sentimentele. Astăzi, însă, pagina aceasta încearcă sa transmită tristețea care a cuprins întreaga echipă. Marius ‘Mario Ancuța, omul care ne-a dezvăluit ce înseamnă snooker-ul, un sport necunoscut pe atunci în Romania, a încetat din viață. Noi, toți colegii, și sperăm ca și voi, prietenii noștri, ne vom aduce aminte de clipele minunate trăite împreuna și suntem alături de Raluca, Mara și de familia îndurerata, în aceste clipe de încercare. Mario, să-ți găsești liniștea, poate la o discuție amicală cu Paul Hunter! – Noli Cobilanschi”, este mesajul emoţionant postat pe Facebook de foştii colegi.

Kovesi a fost votată procuror-șef de ambasadorii statelor UE
Recomandări

Kovesi a fost votată procuror-șef de ambasadorii statelor UE

Raluca Moianu se împăcase cu fostul soț, iar în prezent,  aceasta și medicul Marius Ancuța locuiau  din nou împreună.  În luna ianuarie, vedeta și fiica ei au fost prezente în platoul emisiunii de la Vorbește lumea, unde au dezvăluit amănunte mai puțin știute din familie. Raluca Moianu și soțul ei au divorțat după 15 ani de căsnicie, la scurt timp după ce aceasta l-a înșelat cu un coleg de breaslă.

Zeci de mesaje au fost transmise pe conturile de socializare

Pe pagina de Facebook a Eurosport, fanii snooker-ului îl plâng pe Marius Ancuța. Mulți recunosc că au învățat ce înseamnă cu adevărat snooker-ului din comentariile acestuia.

A murit Marius Ancuta! Nu l-am cunoscut, dar i-am ascultat cu mare placere comentariile de la Eurosport…parte din bucuria snooker-ului mi-am procurat-o si din modul discret, de bun simt si foarte documentat in care reusea Marius sa imbrace acest sport”, a scris unul dintre internauți.

A murit Marius Ancuţa, cel care a făcut generaţii de români să se îndrăgostească de snooker

” ...Marius a fost o persoana minunata si asa trebuie sa ramana in amintirea noastra. MULTUMESC Marius pentru tot! RIP

Citește și

VIDEO/ Bloggerița Morodan are reality show. „Nu ascultă nimeni de nimeni, realmente”

 
 
Close
Închide
  Close