Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO | Cine este Cătălin Tomata, actualul iubit al Elenei Băsescu

FOTO | Cine este Cătălin Tomata, actualul iubit al Elenei Băsescu

Elena Băsescu și-a oficializat relația pe care o are cu Cătălin Tomata anul trecut, în decembrie. Acum, fiica fostului președinte, a anunțat că este însărcinată cu cel de-al treilea copil. 

De Dana Aramă,

În luna septembrie a anului trecut, Elena Băsescu a divorțat de Bogdan Ionescu, zis Syda, după patru ani de mariaj. Din căsnicia celor doi au rezultat doi copii, Sofia Anais și Traian.

Elena Băsescu, care a făcut declarații după separarea de Bogdan Ionescu, pare să fi trecut peste trauma divorțului.

Cel care i-a cucerit inima după despărțirea dureroasă este un tânăr pe nume Cătălin Tomata. Primul zvon despre legătura amoroasă dintre cei doi a pornit de la faptul că au fost văzuți împreună la mai multe petreceri mondene.

Cătălin Tomata este patronul unui restaurant din Capitală și are reputația de „jucător” în lumea mondenă, fiind prezent foarte des la petrecerile din lumea bună.

Tânărul de 25 de ani a avut o relație cu actuala soție a lui Mihnea Năstase, fiul cel mic al fostului premier Adrian Năstase.

Cătălin a absolvit Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Economice din București.  Interesant este că Andrei Hrebenciuc, fostul iubit al Elenei Băsescu, este lector universitar la Facultatea de Economie Teoretică și Aplicată din cadrul aceleiași instituții, la departamentul „Economie și Politici Economice”.

Elena Băsescu și-a oficializat relația pe care o are cu Cătălin Tomata anul trecut, în decembrie. Luni, fiica fostului președinte a anunțat pe Facebook că este însărcinată în 6 luni.


Citește și: Fotografii inedite cu Regele Mihai la 93 de ani


 

Close
Închide
  Close