Mergi direct la conținut »
FOTO Dan Negru și-a dus soția și copiii cu „preșul”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO Dan Negru și-a dus soția și copiii cu „preșul”

FOTO Dan Negru și-a dus soția și copiii cu „preșul”

Mereu discret în privința vieții personale și deloc un personaj monden, în ciuda faptului că viața sa profesională s-a învârtit în jurul vedetelor mai mereu, Dan Negru a știut să își țină tot timpul familia departe de lumina reflectoarelor și de blitzurile fotografilor.

De Florin Ghioca,

Asta până sâmbătă seara, când vedeta Antenei 1 a apărut la avanpremiera comediei „Preșul” de Ion Băieșu, de la Teatrul Național din București alături de soția Codruța și de cei doi copii, Daria și Bogdan. Extrem de bucuroși că vor fi printre primii care văd mult-așteptatul spectacol, cei patru au venit din timp și și-au ocupat cuminți locurile în Sala Studio a TNB. Pe scenă, în hohotele de râs ale publicului, Emilia Popescu, Marius Rizea, Ovidiu Cuncea sau Monica Davidescu ofereau publicului momente inedite și pline de haz.

La ieșire, prezentatorul emisiunii „Scena Misterelor” a mărturisit că i-a plăcut foarte mult spectacolul și că s-a amuzat teribil alături de familia sa, mai ales că este cunoscut și faptul că precedenta montare a „Preșului” a avut-o în prim plan pe o mare actriță, de care Negru și-a adus aminte cu plăcere și nostalgie, aici fiind vorba de Stela Popescu. „Sunt un mare fan de Ion Băieșu care printre altele a fost probabil cel mai mare scenarist tv român. Tanța și Costel e de departe cel mai bun scenariu de comedie făcut pentru vreo televiziune. Am venit să îl revăd pe Băieșu și am redescoperit noua generație cool de actori români”, a precizat imediat după spectacol Dan Negru pentru Libertatea.


Citește și:

 

Close
Închide
  Close