MENIU CAUTĂ
02 Feb. 2011 11:29

Foto | Uite ce vedete s-au îndrăgostit pe platourile de filmare!

Distribuie

La Acasă tv ai urmărit, de-a lungul anilor, zeci de poveşti de dragoste care ţi-au înmuiat sufletul. Dar cele mai frumoase poveşti de iubire s-au întâmplat chiar în spatele camerelor de filmat, unde multe dintre vedete şi-au găsit jumătatea.

0-329985-img_7074_resize.jpg

Adela Popescu şi Radu Vâlcan, cel mai nou cuplu de la Acasă tv şi-au început povestea de iubire pe platourile de filmare ale telenovelei Iubire şi onoare'. Deşi relaţia lor este la început, cei doi au reuşit să fure' unul de la celălalt noi deprinderi: Trăim acele clipe minunate de început. Radu a descoperit gustul cafelei la ibric de când mă cunoaşte. Şi pentru că eu l-am învăţat cum se face cafeaua la ibric el mi-a promis că mă învaţă să schiez. Eu m-am dat doar cu placa, nu am pus până acum schiurile în picioare aşa că, în acest weekend, Radu va fi profesorul meu de ski', a mărturisit Adela.

Ne plac atât de mult dimineţile în doi încât s-a întâmplat chiar să riscam să întârziem la filmare pentru că am preferat să petrecem clipe minunate. Îi fac cafeaua, o savuram şi stăm împreună', a spus şi Radu Vâlcan.

Diana Dumitrescu şi Ducu Ion, producatorul serialului Moştenirea' s-au cunoscut tot pe platoul de filmare. Povestea lor de dragoste a înflorit pe malul lacului din Buftea, unde, înconjuraţi de prieteni, cei doi au spus da' într-o zi minunată de august, anul trecut: Mă bucur în fiecare zi că iubirea noastră înfloreşte, tot pe platourile de filmare din Buftea, a spus Diana.

0-329986-ioanasipapi.jpg 0-329987-cc1k0105.jpg

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol s-au întâlnit sub o stea norocoasă, pe platourile de filmare pentru producţia Daria, iubirea mea' şi au rămas împreună. Eu eram un mare fan al lui Alexandru iar cu ajutorul proiectelor de la Acasă am reuşit să-i devin soţie. Cam asta înseamnă noroc în viata', a declarat râzand Ioana.

S-au văzut… dar nu s-au plăcut din prima. Ea l-a privit circumspect, el credea că e cu nasul pe sus. Însă Cabral şi Andreea Pătraşcu şi-au dat seama că sunt făcuţi unul pentru celălalt şi acum vor spune da' şi-şi vor uni destinele pe 4 iunie. E mâna lui Dumnezeu, mâna destinului, iar în scenariul real a fost mâna Ruxandrei Ion. Ea a decis că are nevoie de o protagonistă că Andreea, ea a făcut castingul, ea a ales-o. De altfel, când i-am spus că suntem împreună, Ruxandra a exclamat în glumă: «Păi bine măi, eu mă chinui cu un casting de câteva mii de fete ca să-ţi găsesc ţie nevasta?!', a mărturisit râzand Cabral.
0-329988-ioanamariamoldovansimariangales.jpg
Pentru Ioana Maria Moldovan, prezentatoarea Poveştirilor adevărate' sosirea la Acasă tv, în urmă cu cinci ani, a însemnat şi debutul unei frumoase poveşti de iubire. Aici l-a cunoscut pe cel care avea sa-i devina logodnic. Aici mi-am găsit jumatatea, pe Marian, care este coleg cu mine, el fiind cameraman la Poveştiri'. Eram aici când el m-a cerut de soţie, lucruri frumoase şi clipe minunate am trăit, în doi, Acasă', a declarat Ioana.

Citeşte şi: Foto | Uite talismanele care le-au adus noroc vedetelor Acasă

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii