MENIU CAUTĂ
02 Feb. 2011 07:04

Andreea Pătraşcu şi Cabral se căsătoresc în iunie însă nu au ales naşii, varighetele sau rochia de mireasă

Distribuie

Vedetele Acasă Andreea Pătraşcu şi Cabral au hotărât să-şi oficializeze relaţia pe 4 iunie. Deocamdată însă cei doi nu au reuşit să facă rost de cât de localul unde va avea loc evenimentul, în rest nu au apucat să se ocupe de nimic.

0-329913-cabral.jpg

”Ambasad’or (Otopeni) este locul pentru nunta perfectă pentru noi. Elegantă şi unică. Ne-am dorit o nuntă pe marginea piscinei, un eveniment care să se desfăşoare şi în interior, şi în exterior, apoi am luat în calcul timpul necesar pregătirilor, vremea, concediul”, a declarat Andreea pentru ziarul Ring.

Cât despre rochia de mireasă şi vereghetele… acestea încă nu au fost achiziţionate: ”Nu am cumpărat-o încă. Dar ştiu că mi-ar plăcea o rochie lungă, albă, fină, delicată. Probabil va avea şi dantelă. Dar deja am spus prea multe. Va fi o surpriză. Verighetele le vom lua din Bucureşti. Dar se pare că avem preferinţe diferite. Într-un final, cred că va fi totuşi alegerea mea”.

Întrebată dacă şi-au ales naşii, vedeta a declarat: ”Cu naşii e complicat. În primul rând, e după suflet, dar mai contează şi programul fiecăruia”.

Vezi şi: Cabral şi Andreea fac nuntă de 50.000 de euro

Comentarii