MENIU CAUTĂ
31 Aug. 2018 12:26

Fratele Alinei Eremia, prezentator la Antena Stars. Natalia Mateuț i se va alătura la “Star Matinal”

Distribuie

Mircea Eremia și Natalia Mateuț vor prezenta ”Star Matinal”,  la Antena Stars. Dacă pentru Natalia Mateuț și pentru Zizika, cea care va reveni după o scurtă pauză în rolul de asistentă, prezența în matinalul Antena Stars nu reprezintă o premieră, Mircea Eremia va prezenta pentru prima dată o emisiune tv.

Antena Stars vine cu o mulțime de surprize în această toamnă. Începând de luni, 3 septembrie, de la ora 8.00, la ”Star Matinal”, telespectatorii vor fi întâmpinați cu multă energie pozitivă și voie bună din plin de o nouă echipă formată din îndrăgitul cântăreț Mircea Eremia și Natalia Mateuț, alături de ei fiind Zizika, un cunoscut coregraf atât în țară, cât și peste hotare.

Cu ce surprize vor veni matinalii Antena Stars în această toamnă și ce invitați speciali vor avea în fiecare dimineață, telespectatorii vor putea vedea live, în fiecare zi de luni până vineri, începând cu ora 8.00. Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru și-au luat rămas bun de la publicul lor. Nu vor mai prezenta ”Star Matinal”.

Citește și

Confesiunile unei fugare. Pictorialul care a încins spiritele în România! Revista VIVA! are imagini cu Elena Udrea gravidă în Costa Rica

 

Citește mai multe despre mircea eremia și antena stars pe Libertatea.

Comentarii