Mergi direct la conținut »
Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru și-au luat rămas bun de la publicul lor. Nu vor mai prezenta “Star Matinal”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru și-au luat rămas bun de la publicul lor. Nu vor mai prezenta “Star Matinal”

Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru și-au luat rămas bun de la publicul lor. Nu vor mai prezenta “Star Matinal”

Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru nu vor mai prezenta " Star Matinal", de la Antena Stars, Cei doi au postat pe contul de socializare câte un mesaj, în care le explică tuturor decizia lor.

„Orice început are şi un sfârşit! Însă viaţa închide un capitol şi automat deschide altul. Mi-a fost atât de drag să mă trezesc în fiecare dimineaţă cu telespectorii Antena Stars, la Star Matinal, să fiu omul care îşi punea toată energia în orele dimineţii, să cunosc oameni minunaţi şi să lucrez alături de o echipă frumoasă. Nu mi-e uşor să scriu acest mesaj când trebuie să spun rămas bun celor mai frumoşi ani din viaţa mea. Dar… mereu există un dar. A venit momentul pentru o nouă etapă. Detaliile vor veni la momentul potrivit. Le doresc succes colegilor care vor continua proiectul Star Matinal, şi vouă, telespectatorilor, cei care aţi devenit familia mea, vă spun doar atât: vă mulţumesc pentru tot ❤️??”, a scris Răzvan Botezatu pe contul de socializare.

De asemenea, Raluca Dumitru a scris un mesaj în mediul virtual. „Pentru mine toamna vine cu schimbări! Închei un capitol minunat din viaţă şi las locul altor file de poveste să fie scrise…. După 5 ani petrecuţi în sânul familiei Antena Stars la „Star Matinal” a venit momentul schimbării. Vă mulţumesc tuturor celor care aţi fost alături de mine în toţi aceşti ani, care m-aţi susţinut şi îndemnat în fiecare zi să fiu mai bună, dar şi celor care v-aţi trezit în fiecare dimineaţă să beţi cafeaua cu noi!Sunt pregatită să fac faţă provocărilor, aştept cu drag să vă anunţ ce va urma, la momentul prielnic. Până atunci vreau să le urez succes pe mai departe colegilor de la Star Matinal şi să aibă dimineţi pline aşa cum au fost şi ale mele în aceşti 5 ani!”, este mesajul Ralucăi Dumitru. Toamna aceasta, Antena Stars a venit cu schimbări majore.

Citește și

VIDEO/ Iulia Vântur nu-și ia părinții în culise, la Cerbul de Aur. „Nu vreau să-i dau emoții mamei”

 

Close
Închide
  Close