MENIU CAUTĂ

Fratele Elisabetei Turcu a fost aruncat în râul Argeș. Artista de muzică populară spune cum s-a întâmplat totul

Distribuie

Este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste de muzică populară, însă puțini sunt cei care știu drama prin care a trecut familia acesteia, în urmă cu mulți ani. Elisabeta Turcu a vorbit despre familie și despre momentul în care și-a pierdut fratele.

„În familie am fost șapte copii, acum mai suntem cinci surori. Zilnic eu mă le sun pe fiecare. Eu am ajuns mai departe decât surorile mele, material vorbind.”, a povestit Elisabeta Turcu, la Acces Direct.

Fratele Elisabetei Turcu a fost aruncat în râul Argeș, chiar înainte de Paște. „Aveam cinci ani, era joia Paștelui. Fratele meu a plecat la școală, s-a învoit să meargă afară, iar vis-a-vis de terenul de fotbal era râul Argeș, pe vremea aceea nu era brajul Vidrarul. Copiii mai mari se jucau fotbal și unul dintre ei a scăpat mingea în rău. Fratele meu era pe malul apei și pur și simplu a venit l-a luat cu o mână de picior și cu una de cap și l-a aruncat în Argeș, l-au găsit a doua zi. A fost extraordinar de rău, de atunci sărbătorile de Paște au fost mult mai triste. Mama a purtat toată viața doliu.”, a mai spus Elisabeta Turcu, la Acces Direct.

Elisabeta Turcu și soțul ei sunt împreună de 37 de ani și, deși au existat momente dificile între cei doi, au rămas împreună, iar artista  a dezvăluit recent secretul. Dacă până acum și-a ținut viața personală departe de ochii curioșilor, de data asta, cântăreața a făcut dezvăluiri neașteptate.

Citește și

Primăria din Bacău a decorat străzile cu gazon… de plastic. Găselnița a revoltat locuitorii orașului

 

Citește mai multe despre Arges pe Libertatea.

Comentarii