MENIU CAUTĂ

Fuego reacționează după ce s-au făcut glume cu „Împodobește mama bradul!”. „Toată lumea se trage din maimuță”

Distribuie

Fuego este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi. Acesta a povestit că se amuză la glumele bune făcute pe seama lui, dar că îl deranjează cele făcute de oameni neinspirați.

Fuego a povestit în cadrul unei emisiuni tv, ce părere are despre glumele făcute pe seama lui.  „Sunt glume bune, la care râd non stop! Sunt glume superbe, care sunt făcute de oameni deștepți. Normal că mă afectează glumele de prost gust, dar glumele bune le gust și eu.  Toată lumea se trage din maimuță, doar Fuego din măicuță, pentru că eu cânt despre mamă, iar asta-i tare de tot! Dă-i lui Fuego un glob și bagă-l într-o cameră cu 10 brazi, să-i împodobească. Asta iar e tare” a spus Fuego.

Anul 2019 este unul aniversar pentru Paul Surugiu-Fuego. Artistul a cărui popularitate este într-o continuă creștere, a celebrat 25 de ani de carieră. Nu oriunde, ci în locul în care se simte cel mai bine – pe scenele din România, acolo unde merge de mai bine de 11 ani, în turnee naționale, la sală, cu bilet, oamenii plătind bilet ca să-l vadă și să-i asculte muzica.

Citește și

Trei frați pompieri și grădina lor zoologică! Au transformat curtea casei părintești într-un adăpost pentru animale

 

Citește mai multe despre Fuego, Artist și glume pe Libertatea.

Comentarii