De Ana Maria Păsat,

Au trecut mai bine de trei ani de când și-au cumpărat teren, la Corbeanca, acolo unde urmau să ridice vila visurilor lor. În sfârșit, după lungi așteptări, Gabi Cristea și Tavi Clonda se pregătesc de petrecere de casă nouă. Ei și-au invitat deja prietenii să fie prezenți atunci când își vor inaugura locuința.

Cei doi soți mai au de pus la punct doar mici detalii și să mobileze câteva camere. Ei au aranjat deja dormitorul fetiței lor. Au vopsit pereții in roz și au pictat steluțe, dat fiind faptul că nu au reușit să găsească un tapet care să le placă.

”E casa visurilor noastre. Noi am desenat-o. Inițial, am vrut să facem una mai mică. Fără însă să ne dăm seama ce implică din punct de vedere financiar tot ce am visat.. ne-am așezat la masă și ne-am întrebat ce-și dorește fiecare și ce vom avea extra. Practic, ne-am satisfăcut toate dorințele. Ar fi trebuit deja să ne mutăm, ne-am cumpărat terenul acum trei ani”, a mărturisit Gabriela Cristea pentru Libertatea, referindu-se la noua lor locuință.         

Citește și: EXCLUSIV/ Soţul Antoniei, chemat să dea declaraţii în procesul deschis de Alex Velea

Gabi Cristea și Tavi Clonda se pregătesc de inaugurarea vilei. Cum va arăta casa celor doi

Casa va fi una cât se poate de spațioasă, asta și pentru că Tavi se teme de spațiile închise. Ea va avea nu doar vreo cinci camere, ci și un colț de liniște și relaxare. Tavi și-a amenajat un studio, o sală de repetiție și o sală de sport, dar și un loc de spa, o sală cu biliard, masă de ping-pong și o terasă mare, unde cei doi soți să-și bea cafeaua. Pe lângă dormitorul fetiței, a mai fost prevăzută încă o cameră, pentru încă un bebeluș, semn că aceștia au planuri în ceea ce privește mărirea familiei. Recent, vedeta Kanal D a povestit și cum a ajuns să-și proiecteze un atelier de croitorie în podul casei.

”Am descoperit că podul pe care nu voiam să-l amenajăm este foarte spațios. Și mi-am făcut un atelier unde să stau eu să lucrez. Îmi place să croitoresc”, a mai spus aceasta.

Citește și: REPORTAJ/ Păpuşile Barbie româneşti, lacrimi ale unor amintiri din copilărie

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente