Mergi direct la conținut »
Rămas fără VH2, Gabriel Cotabiță cântă cu un Holograf! Prietenul lui, Mugurel Vrabete, i-a dat o piesă compusă de el
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Rămas fără VH2, Gabriel Cotabiță cântă cu un Holograf! Prietenul lui, Mugurel Vrabete, i-a dat o piesă compusă de el

Rămas fără VH2, Gabriel Cotabiță cântă cu un Holograf! Prietenul lui, Mugurel Vrabete, i-a dat o piesă compusă de el

Un fost și un actual membru Holograf, Gabriel Cotabiță și Mugurel Vrabete, prieteni din copilărie și colegi de liceu, cântă împreună! Nu pe scenă, ci în studio.

De Florian Gheorghe,

Amândoi originari din Craiova, Gabriel și Mugurel visează să colaboreze încă de când erau de-o șchioapă, dar le-a luat 63 de ani să-și potrivească agendele. De curând, le-a ieșit pasiența și au intrat împreună în studioul de înregistrări – Cotabiță, ca solist, iar Mugurel Vrabete, în calitate de compozitor și chitarist bass.

“Am înregistrat cântecul pe care cel mai vechi și mai drag prieten al meu, Mugurel, l-a compus și mi l-a dat mie spre interpretare. Să ajung după atâția ani în același studio, același în care, în 1986, am înregistrat «Noapte albastră», dar de data asta cu cel mai apropiat prieten, să înregistrez un cântec al lui, e ceva magic”, ne-a mărturisit, cu emoție, Cotabiță.

FOTO:  Iulian Mugurel Vrabete, cu mult inainte de Holograf si Gabriel Cotabita, fostul solist Holograf

Interesant este nu doar că Gabriel și Mugurel sunt prieteni din copilărie, ci și faptul că amândoi au în CV Holograf! Gabriel a făcut parte din trupă din 1983 până în 1986, când a fost nevoit să-i cedeze postul de solist vocal lui Dan Bittman. Oficial, din pricina faptului că nu i s-a acordat viza pentru a pleca alături de trupeți într-un turneu în Europa de Est. Neoficial: circulă o poveste conform căreia Gabi ar fi fost înlocuit pe criterii estetice, fiindcă Holografii începuseră să fie priviți ca niște sex-simboluri, iar Gabi era singurul din formație care nu cadra cu această imagine.

Gheorghe Dincă este mândru că este anchetat în paralel și de FBI. „Popicu” a învățat procedurile judiciare în celulă
Recomandări

Gheorghe Dincă este mândru că este anchetat în paralel și de FBI. „Popicu” a învățat procedurile judiciare în celulă

Mugurel Vrabete (FOTO centru) a ajuns în Holograf în 1987, așadar, drumurile celor doi prieteni craioveni nu s-au întâlnit în trupa sus-amintită.

Tot prin Holograf a trecut și Mihai Pocorschi, care de anul trecut i-a luat locul lui Cotabiță în VH2. Cu VH2, Gabriel a lansat hituri ca “Trece vremea”, “Mai stai”, “Fiecare zi fără tine” și “Dacă n-ai iubi”.

CITESTE SI:Fuego, probleme cu concertul aniversar. Ar vrea să îndese 300 de piese în trei ore de spectacol. “Mi-e greu să aleg”

Close
Închide
  Close