MENIU CAUTĂ

Gabriela Cristea, dezvăluiri despre noua emisiune. „Nu sunt la prima abatere”

Distribuie

Gabriela Cristea a dat amănunte despre noua sa emisiune de la Antena Stars. Aceasta a explicat ce se va întâmpla în show.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea revine pe micile ecrane în data de 28 mai.  Atunci va debuta noua emisiune a Gabrielei Cristea de la Antena Stars – Te iubesc de nu te vezi.

Vedeta a fost prezentă în platoul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena 1, unde a oferit noi informații despre show-ul pe care îl pregătește.

„Emoțiile sunt să iasă totul bine, pentru că noi deja știm despre ce este vorba. Este un dating show. Emisiunea începe de la ora 18:45, toată lumea așteaptă cu sufletul la gură.

E o oră grea, dar eu nu-mi fac probleme de oră. Îmi aduc aminte că am mai fost o dată așa și atunci am furat rating de la stațiile concurente și nu-mi fac probleme. Eu vin în spate cu un bagaj de telespectatori, ei se uită special pentru mine.

Mai mult decât atât, pentru că o să fie o chestie combinată, noi o să facem o chestie combinată între televiziune și online. Nu sunt la prima abatere, când sunt deschizător de drumuri, să arunc niște chestii pe piață pe care să le preia alții”, a declarat Gabriela Cristea.

” n prima emisiune îi vom prezenta pe cei care vor să își caute jumătatea. Nu vreau să zic foarte multe. Înainte să ne înhămăm la căruță, ne-am făcut socotelile, probabil că vom înregistra la un moment dat o ediție… Osă fie o chestie interactivă. Telespectatorii vor participa activ la emisiune”, a explicat prezentatoarea.


Citește și: VIDEO / Mesajul parohului Bisericii ”Dintr-o zi”, Vasile Ioana, de Înălțare: Domnul să vă dăruiască puterea să vă înălțați din noroiul păcatului în înaltul cerului


 

Citește mai multe despre Gabriela Cristea, antena stars, emisiune, informatii, show și te iubesc de nu te vezi pe Libertatea.

Comentarii