Mergi direct la conținut »
Gabriela Cristea și-a pus la punct concurentele din emisiune. "Vouă chiar nu vă este rușine?"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Gabriela Cristea și-a pus la punct concurentele din emisiune. „Vouă chiar nu vă este rușine?”

Gabriela Cristea a avut o reacție foarte dură la adresa a două concurente care participăă la emisiunea Te iubesc de nu te vezi, pe care ea o moderează la Antena Stars.

De Dana Aramă,

În ediția de vineri a show-ului matrimonial Te iubesc de nu te vezi, de la Antena Stars, prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea s-a enervat foarte tare din cauza a două dintre concurentele de la emisiune.

Acestea s-au luat la ceartă în emisiune, iar gabriela Cristea a răbufnit și le-a pus imediat la punct.

„Nu se poate așa ceva, vouă chiar nu vă este rușine? În afara platoului de televiziune, oamenii muncesc. Muncesc pentru ca voi să arătați impecabil, muncesc poate ca voi să arătați mai frumoase și mai inteligente decât sunteți în realitate.

Oamenii nu au cum să muncească, în condițiile în care voi le țipați în cap. Vă rog să mergeți în studio!”, le-a replicat Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea este o cunoscută vedetă de televiziune din România. În prezent, Gabriela Cristea este moderatoarea show-ului matrimonial “Te iubesc de nu te vezi”, de la postul de televiziune Antena Stars. Este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care are o fetiță, Victoria. Fiica celor doi a venit pe lume în luna septembrie a anului 2017.


Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 7 – 13 iulie 2018. Lună Nouă în Rac. Venus va intra în zodia Fecioarei


 

Close
Închide
  Close