MENIU CAUTĂ
18 Aug. 2018 11:02

Gabriela Cristea vorbește despre lipsa de comunicare. „Decât prin intermediul telefonului”

Distribuie

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea a comentat pe marginea lipsei de comunicare dintre oameni în ultima perioadă de timp. Vedeta și-ar dori ca în școală să fie introduse ore de retorică pentru ca lumea să învețe să comunice față în față, nu prin intermediul tehnologiei.

Gabriela Cristea a luat în discuție, la emisiunea pe care o moderează la postul de televiziune Antena Stars, lipsa de comunicare dintre oameni. Printre altele, vedeta a mărturisit că ea nu este adepta comunicării cu ajutorul tehnologiei.

„Aș vrea să se introducă în școli ore de retorică, pentru că în ultimul timp oamenii nu mai știu să comunice, să își spună dorințele, decât prin intermediul telefonului. Nu sunt înnebunită după telefoane și gadget-uri în general, pentru că am altă vârstă', a  mărturisit Gabriela Cristea la emisiunea „Te iubesc de nu te vezi', de la Antena Stars.

Gabriela Cristea este o cunoscută prezentatoare de televiziune. De-a lungul timpului, vedeta a moderat numeroase emisiuni care au avut priză la publicul telespectator. În prezent, Gabriela Cristea moderează show-ul matrimonial „Te iubesc de nu te vezi”, de la Antena Stars. În plan personal,Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care are o fetiță, Victoria. Gabriela Cristea a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader.


Citește și: Ecaterina Andronescu insistă ca Dragnea să demisioneze. Spune că partidul e în cădere liberă. „De la 45% la 25% e mult prea mult'


 

Citește mai multe despre Gabriela Cristea, lipsa, scoala și telefoane pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii