Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Gala Unica 2019 și-a desemnat câștigătorii. Vedetele au strălucit pe covorul roșu în ținute „express yourself”

Gala Unica 2019 și-a desemnat câștigătorii. Vedetele au strălucit pe covorul roșu în ținute „express yourself”

Revista Unica a organizat Gala Unica, în această seară, la Palatul Bragadiru, un eveniment în cadrul căruia sunt alese cele mai apreciate personalități prezentate în paginile revistei de-a lungul anului 2019.

De Livia Lixandru,

UPDATE: Lista completă a câștigătorilor de la Gala Unica 2019.
Aceștia au fost aleși conform voturilor cititoarelor revistei și site-ului Unica.

UPDATE: Incident în timpul evenimentului. Carmen Brumă a leșinat la Gala Unica și a fost transportată la spital. Din fericire, vedeta se simte bine.


Dress code-ul serii a fost ”cocktail – express yourself”, iar invitații au reușit să surprindă plăcut încă o dată, în ciuda vremii capricioase de afară.

Dacă unele vedete au optat pentru ținute ieșite din comun, altele au mers pe eleganța clasică, pe detaliile romantice ori accentele de culoare.

Printre vedetele prezente la eveniment s-au aflat Andra și Cătălin Măruță, Carmen Brumă, Corina Caragea, Cornel Ilie și actorul Adrian Nartea, împreună cu soția lui. Geanina Ilieș a explicat pentru Libertatea, cum și-a ales ținuta pentru Gala Unica.

Amalia Enache și Cătălin Măruță au urcat din nou pe aceeași scenă, în postura de prezentatori.

Ca în fiecare an, Gala Unica premiază cei mai buni oameni din modă, frumuseţe, artă, blogging, showbiz, implicare socială. Cititorii revistei Unica au avut ocazia de a-și exprima preferințele pe site-ul revistei, la cele 9 categorii, iar în această seară, vor fi anunțați câștigătorii

CTP: ”Alegerile anticipate sunt o măsură de bun simț, utilizată acum de nesimțiți”. Ce spune despre Klaus Iohannis
Recomandări

CTP: ”Alegerile anticipate sunt o măsură de bun simț, utilizată acum de nesimțiți”. Ce spune despre Klaus Iohannis

Vor fi acordate distincții la mai multe categorii, precum modă, frumusețe, carieră, social media, stil, artă ș.a. și cea mai apreciată copertă.

Amalia Enache și Cătălin Măruță vor urca pe scena de la Palatul Bragadiru

Amalia Enache și Cătălin Măruță au revenit în această postură pentru al doilea an consecutiv, după ce, anul trecut, au format un cuplu de excepție pe scena Galei Unica.

Amalia Enache a acceptat să prezinte din nou cel mai așteptat eveniment al anului. Mai mult, timp de o lună, aceasta a fost și redactor șef al Revistei Unica.

Sub conducerea ei, Revista Unica a apărut pe piață cu un număr UNIC: trei bărbați, Smiley, Alex Dima și Andi Vasluianu, s-au aflat pe coperta ediției din luna octombrie, în care au făcut dezvăluiri emoționante și surprinzătoare, potrivit Unica.ro.

Cătălin Măruță s-a declarat încântat de evenimentul de anul trecut, astfel că, și anul acesta a acceptat cu drag să prezinte Gala Unica 2019 alături de colega sa de trust, Amalia Enache.

În această seară, la Palatul Bragadiru, are loc cel mai cool eveniment al anului: Gala Unica 2019.

Close
Închide
  Close